Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 272.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Дивіться, карбон такс сам по собі змушував підприємства шукати виходи, як зменшити викиди, впроваджуючи нові технології. Не хочеш платити карбон такс, або хочеш платити менше - впроваджуй нові технології (підприємства) або менше споживай продуктів, які викидають діоксид вуглецю (рівень індивідуального споживача). Ось як працює карбон такс www.canada.ca/en/environment-climate-change/services/climate-change/pricing-pollution-how-it-will-work/putting-price-on-carbon-pollution.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t566288611T Offline
    t566288611T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Crazy... Люди всюди однакові(((
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Більшість була за скасування карбон таксу, бо через соціальні мережі відбувалася кампанія проти. Завдяки примітивним меседжам, які просто критикували як карбон такс, так і владу, більшість сліпо вбирала ті меседжі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t334537613T Offline
    t334537613T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Дмитро, а можна вас запитати, чи ви бачили десь згадку про те, що конкретно робилось на ці гроші? Я весь цей час намагаюсь зрозуміти суть цього податку та як він стимулював зелені ініціативи - і не знаходжу нічого, окрім, власне, повернення податку. Скоріше за все я щось не так гуглю
    1 Reply Last reply
    0
  • t334537613T Offline
    t334537613T Offline
    Sasha
    wrote on last edited by
    Мені подобається ідея, але чи є десь інформація про те, як ці кошти витрачаються? Ну, наприклад, отримали 10к від Олд Датч і направили їх у відновлення лісів чи щось таке. (Умовно) НЕ заробіток уряду - ви маєте на увазі, що усі кошти, отримані з цього таксу, перерозподілялися на повернення податку серед населення? Чкщо так, цікаво, чи є якісь графіки, що показують зібрані та розподілені між населенням такси за цей час - я погуглю в цю сторону, дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Аналогічно. В цьому і був сенс: отримують виплати усі однаково, але чи бути в плюсі чи мінусі - це тільки відповідальність та потреби кожного індивідуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Це єдина виплата яку я отримувала, то і її відмінили 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, ці гроші повернулись назад. Гугліть, вся інформація відкрита. All money (proceeds) from the federal fuel charge is returned to the province or territory where it is collected. The Government of Canada does not keep any direct money from pollution pricing. For Yukon and Nunavut, the money is returned to their territorial governments. For the other provinces, the money is returned directly to individuals, farmers, small- and medium-sized businesses and Indigenous governments.
    1 Reply Last reply
    0
  • t566288611T Offline
    t566288611T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Дякую, подивлюсь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо ви платили за страховку від роботодавця, то ця сума має бути в боксі 85 у T4. Але може і не бути. В мене було так, що роботодавець повністю сплачував страхову премію за хелс іншуренс, а з мене брали тільки за лайф іншуренс, яка не підлягає списанню при подачі tax return.
    1 Reply Last reply
    0
  • t566288611T Offline
    t566288611T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Теж саме😢 І то тільки двічі отримала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що більшість людей ніколи не хоче розбиратися в деталях та прикласти зусилля зрозуміти, як і що. Опозиційна партія кидає зручні політичні гасла - і їх радо підхоплять, чи правда це чи ні. Якщо завтра виграють консерватори, то ліберали знайдуть такий зручний і примітивний політичний меседж, яким будуть бомбити голови виборців
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    так навіть тут писали що економіка була згвалтована карбон таксом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1598632184T Offline
    t1598632184T Offline
    Anton Grygoriev
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що більш відчутними для пересічних громадян є industrial та boarder карбон такси, а не consumer. Саме через них підвищуються ціни на товари і саме їх потрібно відміняти або для підтримки внутрішнього виробництва або для кращого імпорту сировини наприклад. Відміна consumer частини це просто популізм. Але в цілому карбон такс має зникнути, якщо ми хочемо бусту внутрішнього виробництва або гарних альтернатив американському ринку в плані імпорту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Друзі, таке питання : який самий оптимальний (гроші-час) варіант перельоту до Київа існує на теперішній час? Поділіться своїм досвідом, будь-ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Той карбон такс окрім Канади та самої Франції ніхто і не платив майже . Десь ж там був графік , майже девʼять мільардяв по центу назбирали за рік. Теж був графік за скільки в середньому із-за цього таксу перерлачує середня канадська родина , і скільки потім отримує назад грошей. І там цифри такі , не один цент з буханки хлібу . Так що нічо , норм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav
    wrote on last edited by
    А якщо у т4 немає 85 бокса, але є бокс 40 - у ньому і вказана сума, яку я заплатив на страхування за рік роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо б ми жили на планеті Канада, то так. Однак, ми живемо в світі, де всі країни тісно переплетені та пов'язані цією планетою. Якщо мій сусід по будинку загаджує спільне подвір'я, то в мене три виходи: або терпіти, або самому прибирати, або накласти штрафні санкції за забруднення, щоб той сусід двічі подумав, коли викидає сміття. Якщо ж йти шляхом Трампа та відкидати будь-які екологічні ініціативи та інновації, бо "дріл, бейбі, дріл", то завтра наші внуки не будуть мати жодного чистого клаптика землі, бо їхні діди обрали життя на 17 центів дешевше сьогодні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    P K
    wrote on last edited by
    Привіт ,шукаю людину зганяти зі мною сьогодні за ліжком,роботи хв на 25це трохи а містом тому в з їздою в районі 2 годин,40Cad,відправлення з району даутаун біля 13:00-13-30
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Тобто по манітобі , забирали 502 бакса , віддавали назад ( о боже , прийшли кліматичні) 300$. А в кінці дня поіміли на 200$.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags