Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 267.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t298537875T Offline
    t298537875T Offline
    Nikolai
    wrote on last edited by
    Тещя не віддасть))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Можу забрати червоний антуріум, якщо що 🌚
    1 Reply Last reply
    0
  • t298537875T Offline
    t298537875T Offline
    Nikolai
    wrote on last edited by
    В межах)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Bidding wars shell continue! +100К від ціни лістингу🤔 Дурдом! www.facebook.com/share/p/18xATKT2T8/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Я підозрюю (див.мій комент вище) через меншу кількість обєктів на ринку. Особливо для first time home buyers в нижчій ціновій категорії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t791782619T Offline
    t791782619T Offline
    Liliia Hrytsak
    wrote on last edited by
    Тимчасова робота для кухаря. Робота на 2 тижні влітку. Потрібно готувати їжу для українських дітей у таборі, в Українському Парку. Це недалеко від Гімлі. Надається кімната для проживання під час роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    А шо солодкі ціни чи низькі відсотки? Вже не перший раз чую що зараз там прям воюють за покупку Шо за привід?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Не знаю як у вас. Розповім за Вінклер. Маркет у нас вужчий звісно, але всі живемо під одною економікою. Об'єктів на ринку вкрай і вкрай мало. Вже мав розпочатись весняний маркет наприкінці січня. Але ситуація аналогічна до початку ковіду в 20у. Власники не виставляють на продаж об'єкти. Що виставилось улітає за 1-3 дні. І так- за вищу ціну. Я свій продала на початку січня з тими ж такі bitting wars і 6 оферами. Хоча ще 2,5року тому good luck було знайти покупця. Всі чогось бояться, чекають. В країні невизначеність мяко сказано. Що говорять власники - ніхто не знає чи буде завтра робота, в магазини всі ходимо ціни самі бачите, вибори на носі, кончєний сусід на півдні теж. Короче власники тому не виставляють. А коли виставляють йдуть bitting wars. У нас в регіоні вони впринципі завжди були і є, через меншу кількість пропозиції і величезний попит. Але зараз обєктів менше, а новим родинам десь жити треба як завжди. В нас звісно не на 100тис above asking price продають а на 5-10-20. Але в менших масштабах все те саме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Да да, я вже прочитав. Суть зрозумів Просто пропозицій мало А я то думаю чого я нармально апартаменти за 300к найти не можу, і їх всього там по пальцям порахувати. Мало хто продає)
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ріелтор в стіну чи фундамент не загляне. А офери із умовою інспекції не приймають, якщо є 10 інших.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Мене побють тапками, але ось саме зараз раджу звертатись до ріелторів. Але хороших, блін. Вони мають доступ до бази MLS.бачать об'єкт до його офіційного виходу на ринок за кілька годин (у вас, може, днів..не знаю). Звідти обєкти часто не доходять до ринку, бо розбираються людьми, що шопляться на специфічний обєкт і є на розсилці в ріелторів, і тими ж таки інвесторами. А також вам підкажуть за що не варто битись і перебивати офери. Маю приклади в знайомих коли в шаленстві приватно куплялись глибоко переоцінені об'єкти. Ріелтор (нормальний, ще раз..) вам підкаже де не зробити таку помилку. За 5 років ви 70% захочете продати той перший дім, а якщо куплявся переоціненим ваша equity буде нижчою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    То проблема багатьох районів у Вінніпезі...Але ж ріелтор може сказати - houses in this area are tend to have issues with foundations. Або не може)))? Я колись як працювала із своїм, то вона вказала на єдину вулицю у нас в місті яка має таку ж проблему-краки в фундаментах, бо ґрунти в тому районі інші
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Ось шкода, шо цю істину в останній інстанції ніхто не згадав коли кілька днів дому було в чаті обговорення інспекцій. Я сиділа і мовчала)) але ж понятно що про яку інспекцію може йти мова, коли за порогом 10 оферів. Не піде продавець на інспекцію. В нас навіть не беруть офери з умовою іпотеки, якщо є покупець з готівкою (а таке є майже у всіх угодах).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1865047230T Offline
    t1865047230T Offline
    HappyMan
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/p/DHZ7WPAAQ6z/?igsh=ZTZkNm51ajB0Z3Vv
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Хтось знає чи можливо ще внести кошти на FHSA, TFSA, можливо якісь ще є, саме за 2024, Щоб менше податків платити в цьому році
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Oh yeah)😁😁 Таке є. Знаю такі випадки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t487189777T Offline
    t487189777T Offline
    Dmitry 🇺🇦
    wrote on last edited by
    якщо оффер 400 з іпотекою то відмовляють та вибірають 390 кеш?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    Одночасно написали😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    А які ще є акаунти які зменшують? Чув на освіту до 21-ого ще ніби щось вигідне є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    По пам'яті ви мали відкрити той перший вид рахунку не пізніше 31 грудня. TFSA наче не впливає на суму податків. вікно на RRSP вже закрите.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags