Українська Манітоба
-
Читав новину ,що на Закарпатті зґвалтували дівчинку 14 років , 3 неповнолітніх тварин ,чоловічої статті . Вони знімали відео, виклали його в мережу Інтернет . Покарання : умовний термін . А тепер уявіть , що це донька військовослужбовця який захищає країну. Питання : після такого , як йому жити ? Вот приклад корупції в чистому вигляді . Суддя який виправдав їх Оксана Софілканич . Вот що таке корупція
-
Оновлюйте повністю сторінку. Чітко в 9:00, 9:15 і так далі. Ми так записались за кілька спроб
-
В мене дитина дівчина 14 років навіть не може таке уявити, яке це горе… No comments…
-
А в чому корупція ? Новини жахливі , це без пизтань, такого не повинно бути у світі . Але яке покарання по закону вони повинні були отримати але не отримали ? Вони ж неповнолітні . В Китаю дивився новини останніх декілька років , там неповнолітні декілька разів жерстоко вбивали своїх дорослих родічів . Наступного дня у школу , ніякого покарання - тому що діти . І це по закону . Я не знаю тонкощів нашої систему у цьому питанні , але якщо знаете - скажіть будь ласка
-
Тут такого немає? Гроші нічого не вирішують ?