Українська Манітоба
-
Дякую
-
Вітаємо, Лиза! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Усіх вітаю! Підкажіть будь ласка, якщо дружина везе з собою до Канади жменю своїх різноманітних виробів з золота (все, що було накопичено за життя), як це все добро правильно оформити при перельоті?
-
Доброго дня , кому при відкритті рахунку в банку RBC прийшла Declaration of tax residence for individuals - part XVIII and part XIX of Income Tax Act ?! Пишуть що як не подати форму то заблокують рахунок. Хтось заповнював цю форму ? Не розумію чи в банку неправильно інформацію ввели чи це всі подають ?
-
Підкажіть, будь ласка, чи є тут такі хто винайняв житло в суборенду? З ким треба заключати договір на суборенду? Я так розумію з лендлордом? Чи взагалі яка в такому випадку процедура?
-
Друзі, всім привіт! Для зручності зробили Телеграм-канал по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків в Вінніпезі💻☎️🖥️📱 t.me/phonerepairwinnipeg Якщо комусь цікаво, чоловік займається ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів. Має 10 років досвіду в сервісному центрі. Виконує різного типу ремонти. Діагностика безкоштовно. Є машина, зможе приїхати. Кому що потрібно, звертайтесь🙂Адекватний прайс. Всім гарного дня!💐
-
Дякую за відповідь
-
Може батарейки поміняти? 🤷♀️
-
З лендлордом, він повинен дати згоду на вас Подаєте аплікацію, вказуючи, що це суборенда Або, якщо там не через сайт, просто пишіть/дзвоніть лендлорду і кажіть, що хочете договір укласти, суборенда такої-то квартири... Sublet Без письмової згоди (договору) лендлорда ви не будете мати жодного права там жити
-
Вітаю. Хто летів WestJet з Варшави, з пересадками, відгукніться. Хочу уточнити щодо деяких питань, якщо можна - в приват. Буду вдячна за допомогу.