Українська Манітоба
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи можна з посвідченням водія класу 5f їздити на скутері/мопеді 100-200кубів? Начебто написано на сайті mpi що можна, але коли міняв Українські і запитав, то сказали треба окрема категорія. Може вони мотоцикли мали на увазі для яких 6 категорія, а не мопеди.. Дякую
-
Привіт.Хочемо виняйняти квартиру 1 або 2 спальні в безпечному районі Вінніпегу,так як маємо 4 річну дитину,може хтось знає якийсь варіант, можливо у вашому домі ще є для здачі квартири,поділіться контактами!На даний момент проживаємо в готелі 3 дні,хочемо оформити всі необхідні документа, та знайти як найшвидше для себе житло,щоб звільнити місце для інших новоприбулих... Вдячна за будь яку інформацію!
-
Так перечитав, "May operate a moped, if 16 years of age or older.", но чого в самому mpi сказали що не можна
-
Практикувати лікарем без ліцензії, підпільно, у Канаді - це самому собі копати яму. Не дай Бог, щось стається з пацієнтом і виявляється, що підпільний лікар зробив якійсь незаконні дії щодо пацієнта (а без ліцензії вони всі незаконні), це такий підпільний лікар опиняється якщо не у кримінальній в"язниці, то у черзі на депорацію з Канади.
-
Все, дякую!
-
Пан Дмитро та я ж не лікарь, то що я теж піду з ними до в’язниці як пособник? Бо я їх в чаті познайомила🫣помогла знайти один одного…
-
Дякую! Ех..
-
Так, вже розібрався, дякую)