Українська Манітоба
-
Всім добрий день. Я подавався на One time top-up to to the Canada housing benefit. Прийшла відмова через те що я не подав декларацію за 2021 (you have not filled your 2021 income tax return). Але перед тим я ходив в tax clinic і заповнив всі форми свої і дружини (вказав дохід за 2021). Що можна в цьому випадку робити? Дякую
-
Усім привіт.допоможіть порадою. 1.я правильно зрозуміла, що міняти водійське посвідчення, поки не знайду житло, сенсу мало? 2. якщо я куплю машину раніше ніж поміняю водійське посвідчення, чи буде відрізнятися ціна страховки (на українські права)?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка до якої дати треба подати декларацію? До 1 квітня чи до 1 травня? Усі розповідають по різному. Навіть були чутки, що до 1 червня
-
Якщо правильно пам'ятаю, то 30.04 останній день подачі.
-
@banofbot
-
Я би міняв поки дають просто так, навіть якщо кінцева дата того що МПІ міняє українські посвідчення на місцеві не зазначена. Процедура заміни при зміні адреси це просто прийти в любий автопак сплатити 10 чи скільки там доларів і поштою прийде нове. Взагалі всі імігранти, окрім тих хто приїхав з британіі сша де ще декількох, мають здавати тести. Проходження роад тесту з другого разу - дуже непоганий результат. Більший досвід керування - більше спроб на тест:)))