Українська Манітоба
-
Доброго вечора. Маю таке питання, можливо хтось стикався раніше. Потрібно з сином повернутися в Україну на кілька тижнів. По приїзду в Канаду, у нього закінчувався термін дії паспорта, тому ми подалися на продовження паспорта вже будучи в Канаді (продовжили до 2026 р.), візу також відкрили ще раз (також до 2026) Чи можуть у нас виникнути якісь проблеми через це, і чи зможемо ми повернутися до Канади без проблем? Наперед дякую всім за допомогу та відповіді🤗
-
основна причина - добре розвинутий соціальний захист, який є ознакою розвинутих країн. Наприклад в Україні або десь в рашці бути бомжом значить жити з високою вірогідністю померти на вулиці від голоду, холоду, бути вбитим/побитим бо ти заважаєш нормальним людям жити тільки своїм існуванням. Тут вони живуть як їм здається правильним або як можуть і в той же час вони можуть отримати як мінімум їжу, одежу там якийсь шелтер.
-
Доброго вечора скажіть як ви заповнювали сина на нову візу в продовжений паспорт? І , як виглядає ця віза в продовженому паспорті ?
-
Я говорю про вʼїзд та виїзд , чому так сталось , що я заповняла на візітор візу а прислали ще раз visitor record ? Що я зробила не так? І як так , що тепер син має 2 візітор рекорд з різними термінами дії
-
Дякую 🙌
-
Колись натрапила на ютуб одного американського фотографа, де він знімає інтервʼю саме з такими addicted people, просить розказати про дитинство і все таке. Там здебільшого Skid Row L.A., але послухати цікаво. Soft white underbelly називається канал. Ще й назва така, мені сподобалась аналогія з WW2.
-
Вітаємо, Валерия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Яку форму ви подавали на візітор візу? imm5257e?
-
Подавалися на візу онлайн. Віза така ж як і перша, вклеєна в паспорт, тільки дійсна вже до того як продовжили паспорт.
-
Вітаємо, Elizaveta! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
доброго здоров'я, пробачте що я турбую вас, може у когось є можливість позичити 100 грн, може хтось зможе трохи більше (на їжу) 🙏🏻❤️ Буду дуже вдячна!!! Надам документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏🏻
-
Всi платежi, кешбеки також це дохiд. Матерiальна допомога краiн показуеться, але не оподатковуеться. Подарунки, донати, продаж власних побутових речей - не е дохiд. Краще взяти консультацiю бухгалтера
-
І кешбеки ?? 🙂ніколи б не подумав
-
Це дохiд. При виплатi банк утримуе податки, тому подаете кешбеки i суму утриманих податкiв
-
Хм. Дякую, нам при складанні декларації бухгалтер запитував. Українські банки при виплаті кешбеків завжди утримують податки на дохід