Українська Манітоба
-
In general, credit card rewards, which include points, travel miles, and cashback, are not taxable, both at the individual and business level. The Canada Revenue Agency (CRA) classifies these types of benefits as discounts, not as forms of income, so you're not required to report them when filing your taxes
-
Ні, це не є ваш дохід. Банк НЕ утримує податки з виплати кешбеку. Кешбек - це взагалі маркетингова акція, промо тощо. Кешбек НЕ потрібно включати у податкову декларацію. In general, credit card rewards, which include points, travel miles, and cashback, are not taxable, both at the individual and business level. The Canada Revenue Agency (CRA) classifies these types of benefits as discounts, not as forms of income, so you're not required to report them when filing your taxes
-
Доброго ранку, громадо! Прошу вашої підтримки 🙏 Ситуація: знімаю апартмент вже рік, у ціну входить паркінг місце, але я його не брала з минулого літа, бо не мала машини. Зараз отримую права, і з роботи мені надають трак у право користування (реєстрація на власника компанії, номерний знак у машини - назва ресторану). Написала вчора лист моєму орендодавцю, що потребую паркінг місце, на що отримала відмову. Причина: не моя машина, і ще на додаток немає місця для трака 😳 Як вибити це місце? 🙏 Дуже треба, і я ж за нього плачУ 😡
-
Це було десь прописано, що має бути саме "особиста" машина? В якомусь договорі? Чи вона це казала раніше? Щось мені здається вам треба звертатися в tenancy branch
-
В мене малий в Волмарту в костюмі ходив минулу зиму. Все ок 👌Але вона була не така сувора, як зазвичай тут.
-
Немає в мене місця. В тому то і справа. І мене це бісить. Бо за її відмовою, я не можу користуватися службовою машиною, або орендувати, наприклад. А якщл купуватиму, то не трак? Це вона мені умови ставить, що мені купувати 😡😱
-
Доброго ранку, матусі. Маю таке питання - який зимовий дитячий костюм підійде на люту місцеву зиму? Де ви купляли чи збираєтеся? Бачила в Costco та Walmart. Це буде наша перша зима в Канаді з трьома дітками
-
Та начебто просто пікап, я розумію
-
На додаток: орендодавець підняла ціну на 8%. Це законно?
-
Так вона запросила в мене реєстрацію.
-
В мене 8%. Було 1067, з жовтня 1150
-
Дякую за відгук. Цікавлять костюми, щоб старші до школи ходили та назад. Машини не маємо.