Українська Манітоба
-
Будучи новеньким у країні, не особливо розбираєшся. Коли ми заїзждали минулого року, вона повідомила, що паркінг місце входить, але машини в мене не було. Тому номеру мені надали. Тепер постало питання про це, але отримала відмову. Наш будинок навпроти френшіп центру, і поставити машину ввечері буває нереально - все забито
-
Дякую 🙏
-
За підняття, ок, але як вибити паркінг місце? Дуже потрібно 😢 я знаю, що в неї брак місць, але то її проблеми. Я плачу за нього і маю право
-
Вітаємо, Марина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Подивіться, що пишуть в них на сайті. Але мені здається, то можна і так приїхати туди. Ми їздили на цю ферму під час пандемії, то тоді наче щось таке було що треба обирати в який часовий інтервал будемо там. Але зараз гадаю це змінилося.
-
-
4% cash back
-
В минулому році купували в Костко десь за 70 доларів. За всю зиму діти в школі лише двічі не виходили на вулицю (коли було -30), тому одяг більш ніж комфортний. Обов'язково купіть ще балаклави, бо вітер+мороз ще те задоволення і рукавички, що не промокають. Колготи для дітей тут рідко зустрінеш, тому для дівчинки (10 років) використовували лосини, а хлопчику (5 років) одягали штани бавовняні, а зверху snow pants. Якщо дуже холодно, то ще термобілизну. Але це рідко, бо в школі дуже тепло, і діти ходять у футболках.
-
Яку форму ви подавали на візітор візу? imm5257e?
-
Привіт всім , заповнила дитину на продовження visitor visa а прийшов ще один візітор рекорд , що робити з цим?
-
Ту яку мені підтягнуло автоматично , я не памʼятаю але вказала , що потрібна visitor visa але у нього тепер 2 visitor records один до 2026 року інший до 2027
-
Перевірте в своєму акаунті, яку саме форму ви подавали. Від форми залежить, що ви отримаєте візітор візу або візітор рекорд.