Українська Манітоба
-
Однак, люди, які критикують Вінніпег, не намагаються змінити нічого. Вони просто критикують, кидаючись голосними фразами та повторюючи стереотипи. Ці люди, може, є десь на борді чи волонтерять у муніципальних організаціях? Ні, вони там не будуть ніколи
-
я за Украіну. поки де є був тут за межами Віні, то дороги в віні зарраз стали набагато гірше ніж були, а за містом - все ок. Але я не дуже багато де був. Хоча прикрад, я іздив в РедЛейк в Отаріо з насселенням 4к людей, дорога туди - чудова, а в місті в нас - вже так собі в деяких місцях - прям жах
-
будь ласка, що за район?
-
Жодного навішування ярликів. Люди, які хочуть покращення в місті, де вони живуть, мають це ініціювати через своїх місцевих депутатів, особисто зверненнями до муніципалітету тощо. Коли біля мого будинку на дорозі появилась яма і за рік вона розрослась до значних розмірів, я зателефонував до міста. Нагадав, що я є платником податків, який ризикує втратити колесо в автомобілі через яму біля драйвею. На наступний день приїхали працівники, заробили яму - це було тимчасове рішення. Через рік - був повноцінний ремонт вулиці.
-
Це все чудово, ви молодець. Ви пропонуєте їздити по місту і ставити google мітки на кожну яму чи як? Проблему потрібно вирішувати комплексно, а не точково. На це люди і жаліються, що ніхто проблеми міста комплексно не вирішує, все відбувається точково. Якщо не вистачає ресурсів, то потрібно переглядати efficiency або taxes.
-
Гарний спокійний район? Незабаром приїжджаємо, двоє дітей(2 та 9рокiв )тому хочеться щоб і дітям було комфортно
-
Як часто треба проходити ТО для машини у лізингу? Бо шось у договорі знайти не можу якихось строків. Продавець казав шо кожні півроку, але як на мене це оверкіл трохи
-
Now is your chance to serve on a Board or Commission Do you want to make a positive impact on Winnipeg? Consider applying for one of our Boards and Commissions. Serving on a Board or Commission is one way to play an active role in your community and assist in making meaningful decisions. Both Canadian citizens and permanent residents are eligible. They must be a Winnipeg resident 18 years or older on the date they apply. We encourage people applying to consider self-declaring as part of the application process. This is one way we are working to more accurately reflect the diversity of Winnipeg’s population on our Boards and Commissions. www.winnipeg.ca/people-culture/our-city-our-stories/now-your-chance-serve-board-or-commission-1
-
Дякую)