Українська Манітоба
-
Є розуміння, що система не працює, це до кого йти? Ало, це мер? Чим Ви там Ваша команда займаєтеся? Хоча, я думаю, що він сам це розуміє, коли влітає в яму по дорозі в офіс.
-
5000-6000 тис.км, дивіться в owner’s manual - usage under severe conditions
-
Якщо люди знають, як краще розподіляти чи наповнювати місцевий бюджет, вони можуть, як мінімум, написати про це до мерії. Щорічно є час, коли приймаються звернення та ідеї. Можна навіть піти на слухання. Можна піти до свого муніципального депутата. Є бачення інновацій для міста - це тільки вітається.
-
Тому що я вже рік подаюсь на міські, провінційні та федеральні посади і поки 0 фідбеку. Починаючи від клерків, до project coordinator і тд. То under qualified, то over qualified.
-
-
Можете порадити який department відповідає за дороги? Буду дивитись вакансії і пробиватись туди. Хоча у city на клерка попасти нереально, то там напевно кілька років піде 😄
-
Якщо хтось вважає, що пошкодив авто через ями на дорогах Вінніпегу, ось процес подання скарги If you believe that you have a claim against the City for bodily injury or damage to your property, you can file a claim against the City of Winnipeg. You must provide the City with notification immediately following or as soon as possible after the damage or injury has occurred. A claimant may serve a notice of the claim or action in writing on the City Clerk. legacy.winnipeg.ca/finance/findata/riskmgt/claim_procedure.stm
-
Ні, не мав жодного інтерв’ю чи фідбеку. Про кваліфікації - це моє припущення. Резюме завжди переробляю під вакансію, в межах розумного звичайно, бо ж підписую consent.