Українська Манітоба
-
City locations - City of Winnipeg legacy.winnipeg.ca/interhom/contact/locations.stm
-
підкажете адресу куди підходити, будь ласка?
-
Доброго вечора, шукаємо на станцію техобслуговування автомаляра та техніка з ремонту кузовів автомобілів з досвідом роботи від 4-х років. Обов'язки: - Кузовний ремонт автомобілів, заміна панелей, шліфування, зварювання, фарбування, зняття та встановлення деталей тощо. Вимоги: ● Досвід роботи на аналогічній посаді від 4-х років; ● Фізична здатність піднімати понад 50 фунтів (еквівалент - 22,68 кг); ● Наявність власного авто; ● Самостійність та відповідальність; ● Орієнтованість на результат; ● Базовий рівень англійської мови допускається; ● Захисне взуття зі сталевим носком. Графік роботи: 8:30 - 17:00 Пн.-Пт. (40-годинний робочий тиждень) Заробітна плата: 20 - 35 CAD (в залежності від досвіду та вмінь) Місце роботи: 100 км від м. Вінніпег, Манітоба. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Наталією: Тел.: (204) 291-9274 Ел. Пошта: [email protected] #job #autopainter #technician #робота #вакансія #автомаляр #автотехнік
-
Так швидше, потрібно мати паспорт та ворк перміт, потім вам прийде лист на електронну, оформите свій кабінет
-
Краще очно
-
добрий вечір) підкажіть, як краще подати заявку/оформити winnpass? наскільки знаю можна онлайн та прийти очно? що швидше буде? дякую
-
Але я на приклад не збираюся змінювати, норм інет (в мене щоправда 750 швидкість, з податками 84$)
-
В мене те саме, але зауважте що якщо будете розривати контракт то треба буде сплатити 15$ за кожен місяць що лишився невикористаним у рамках контракту. Тобто наприклад якщо лишився рік то треба буде сплатити 15*12=180$, просто для кращого розуміння.
-
Не знаю, щось все якось на релаксі. Тут справа в тому з чим порівнювати 🤣 Іпотеку я вже рахував, я куплю хібару в кримінальному районі, там досить доступно.
-
Взагалі тут люди не працюють, тут курорт.
-
Знаю що до мене чуваки отримали зарплату і втікли🤣 мабуть є мотиви таких дій.
-
Нічого, але я вже потроху збираюсь на нове місце роботи. Мені не подобається графік. Домовлялись на одне, а по факту зовсім інше. Якщо до нового року нічого не зміниться то в середині січня піду на вихід.
-
В кого є інструкція як правильно звільнитися? Є деякі побоювання що якщо їм сказати наприклад за 2 тижні що йдеш можуть початися неприємності. План отримати зарплату і тікати. Спрацює?
-
У мене 75$ за 1 GB и 200$ на бонусний рахунок