Українська Манітоба
-
SHAW 250мбіт за 60доларів Є швидше, як що треба Податки зверху (12%) 2 роки контракт Міняється адресу, підключення йде за вами Надається бонус за підключення 150 вам на рахунок Shaw За факт підключення знімають 50 від нарахованих, та вам залишається 100 на сплату послуги Роутер надається безкоштовно Від вас треба бажання Повне імя та призвіще Адреса Емейл Телефон Коли буваєте вдома, й буде вам інтернет Доречі як абонент shaw ви зможете користуватись безкоштовно wifi Show Go Використовуючи для під'єднання ваш емейл та пароль від аккаунту Shaw
-
Що за системи, де можна побачити що там написано?
-
Ого, серйозно?
-
Якщо купуєш в Costco чи bulk barn то вони можуть перемолоти на виході. Якщо ви п'єте багато кави, можливо просто купити grinder вони дуже недорогі. Ось наприклад www.amazon.ca/Decker-CBG110SC-Electric-Smartgrind-Grinder/dp/B07SZ9FFT9/ref=mp_s_a_1_4?crid=ZWCHY3XMVTRB&keywords=coffee+grinder&qid=1670029547&qu=eyJxc2MiOiI1Ljc4IiwicXNhIjoiNS4wNyIsInFzcCI6IjQuNzQifQ%3D%3D&sprefix=cof%2Caps%2C315&sr=8-4
-
Та є така думка, що і так і так правильно, тому не акцентуйте увагу 😁
-
welcome to canada.старожили а як по закону треба робити якщо в мене наприклад в контракті 40 годин на тиждень а я наприклад працюю 30 то як мені правильно все треба робити?він мені має конпенсувати різницю годин в зарплатні чи як.як діяти в цій ситуації.дякую