Українська Манітоба
-
Ви ж далі гарантії їздити не будете, то у вас все буде добре 😄
-
Ну в порівнянні з сучасними європейськими двигунами, які їздять не дуже довго, може вони і норм. Просто мова йшла про сучасні тойотівські турбодвигуни. А турбодвигуніа в тойти зараз всього два - оцей мотор на супрі від бмв та на ярісі gr якийсь маленький турбо, статистики по якому зовсім немає, бо мотор новий. Отже порівнювати по суті немає з чим) тому я і порівняв зі старими тойотовськими турбомоторами з яких знімають по 500+ сил майже без шкоди надійності.
-
Ну, я трохи biased, ви ж бачите 😄
-
В Мазди просто був один двигун на всі випадки життя, тільки недавно 3.3 зʼявився 😄
-
Це було геніальне рішення, замінити надійний V6 на чотири циліндри з гібридною системою, звучить надійно 😄
-
-
Чого один? Два)) 2.0 та 2.5. Хоча, майже погоджусь) бо то, по суті, один двигун, просто різних об'ємів. Потім ще з'явився непоганий 2.5 турбо. А зараз ще і 3.3. То, якщо порахувати, то нарахується 2-3 двигуни. Майже як у арестовича) їх було мало, але вони всі хороші, як не крути, дуже живучі.
-
У мене теж на 2.0 турбо пише regular, так і заливаю, бо не їде ні на 87, ні на 91, а якщо відригне, то вже не мої expenses 😄 Що зробили - те і пожинають 🙂
-
Це саме стосується і gdi моторів на Кіа і Хюндай, скайектіва на мазді та інших двигунів з прямим впорскуванням. Стикався з випадком, коли акцент 2016 року, який заправляли 87 регуларом, димів як диявол та зовсім не їхав. Пробіг був 117 тисяч км. Помер каталік від такого бензину. Питання вирішилось промиваючою присадкою та заміною каталіка. А дилер приговор машину на заміну мотора. Дилер, бляха...🙈