Українська Канада
-
Ви заговорили за ціни на навчання і таке «нестабільне» життя в Канаді, тому я звернула увагу на відсоткове співвідношення тих, хто має вищу освіту Все ж таки, не така вона недоступна, як здається на перший погляд)
-
сорі, це я погано прочитав
-
Доброго дня, громадо! Чи мав хтось досвід відправки паспорту на вклейку з України?? Якою компанією користувалися?
-
Гляньте на відсоток з освітою в Україні. У мене майже 95% знайомих з освітою. З мого шкільного класу майже 90% з освітою. Нажаль не дуже допомагає вона. Та сумніваюся що у Канаді тільки з універу відразу на хороші вакансії беруть. Те ж конкурси на одне місце, та і досвід потребують.
-
Я не маю претензій до середньої чи вищої освіти у Канаді, мене все влаштовувало Як професійні викладачі, так і самі заняття. Все побудоване на практиці, а не зазубрюванні непотрібних предметів
-
Підкажіть будь ласка, якщо проживаєш в Україні куди найкраще відправити паспорт на вклейку візи?
-
це той випадок, де кількість переходить в якість?
-
А тепер прочитайте моє повідомлення вище. Де я писав про ознаки у співпраці.
-
Тим не менш, гляньте на відсоток населення з вищою освітою і порівняйте з іншими країнами)
-
Не розімію яка в них впевненність, якщо майже все дороге майно у кредит? Якщо втратять роботу то той будинок і авто підуть лісом. Про освіту взагалі мовчу, бот то не для всіх. Скільки вона коштує, то не усякий середнячок зможе заплатити.
-
Ми платили лише за послуги кур’єра, який возив документи (від турагенції) Але, напевно, залежить від фірми
-
нажаль ваша позиція, шось типу "я не краду, я просто беру те що нікому нетреба" бо до вас поки ніхто не прийшов з питаннями. ось ознаки найманої праці: Так, згідно з новою ст. 21-1 КЗпП, роботу зможуть визнати такою, яка виконується в межах трудових відносин незалежно від назви та виду договірних відносин між сторонами, якщо будуть три і більше нижчезазначених ознак наявності трудових відносин: особисте виконання особою роботи за конкретною кваліфікацією, професією, посадою за дорученням та під контролем особи, в інтересах якої виконуються роботи; здійснення регулювання процесу праці, що має постійний характер та, як правило, не передбачає встановлення особі конкретного визначеного результату (обсягу) робіт за певний період часу; виконання роботи на визначеному або погодженому з особою, в інтересах якої виконуються роботи, робочому місці з дотриманням встановлених нею правил внутрішнього трудового розпорядку; організація умов праці, зокрема, надання засобів виробництва (обладнання, інструментів, матеріалів, сировини, робочого місця) забезпечується особою, в інтересах якої виконуються роботи; систематична виплата особі, яка виконує роботу, винагороди у грошовій або натуральній формі; встановлення особою, в інтересах якої виконуються роботи, тривалості робочого часу та часу відпочинку; відшкодування поїздок та інших фінансових витрат, пов'язаних з виконанням роботи, особою, в інтересах якої виконується робота. як бачите, айтішники підпадають під усі ці ознаки (для початку проблем достатньо одної). повторюсь, до корони в компанії доволі регулярно навідувались, і послуга лоєрів з пояснення як себе вести в ситуації перевірки була дуже популярною. чесне використання є тільки у трушного фрілансера, який працює на своєму обладнанні і у свій, собою придуманий графік. все інше то лише "оптимізація" яку не спіймали за руку
-
То щось дофіга виходить, половину доходу віддавати. У мене є сім'я то краще на її потреби грощі давати.
-
Дякую за відповідь! Якщо відправляешь курьєром, потрібно оплачувати і зворотню доставку?
-
я десь писав що саме з 5%? я написав тільки про оптимізацію податків.
-
В будь-яку країну Європи, де вклеюють візи в Канаду Нова пошта ніби приймає вже документи Або через кур’єра за гроші
-
Куди надсилати якщо проживають в Україні ?
-
У Львові лише біометрія Візу не вклеюють
-
Я не бачу ухилення. я бачу оптимізацію податків. а оптимізація теж саме як і в інших країнах. І в Канаді впевнений теж саме. Єдине що може бути що оптимізація не на тому рівні як у нас.
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, треба відіслати паспорт на вклейку візи, чи роблять вклейку у Львові, чи можна надіслати паспорт курьером нової пошти?
22 Jan 2023, 19:22
23232/123932
about 7 hours ago