Українська Канада
-
А що робити, наприклад, тим, хто має права, але вони лишилися вдома, а в дії є. Вважаю, що цей варіант доречний на заміну. Все-рівно ви не зможете їздити по укр правах тут
-
В Канаді не можна мати два посвідчення одночасно. Тому українські при обміні забирають (канадські, до речі, теж при зміні провінції). Тому навряд чи підійдуть права в Дії.
-
В Вінніпезі можна просто замінити
-
Буквально учора читала, що в Канаді можна показати права в дії, на цій основі обміняти на канадські. Ви спершу про такий варіант дізнайтесь.
-
Можна перекладати самостійно. В Канаді не вимагають нотаріально завіреного перекладу. Підходить будь-який довільний переклад.
-
Це значить що записуватись перед тим як забирати паспорт не потрібно?
-
А, неправильно зрозуміла значить)
-
Тут питання що переклади можуть знадобитися в подальшому життю, а дешеве їх зробити в Україні. Але все це, звісно, умовно.
-
Я надавала зразу свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження, і нічого не перекладала, все в оригіналі фотографувала, додаткових документів не просили
-
У нас просили надати свідоцтво про народження дітей. Його краще перекласти, бо будуть питати і для оформлення в школу. Свідоцтво про шлюб не просили.
-
Можете навіть самі це перекласти. Якщо виникне потреба в додаткових документах, вам надішлють запит і ви додасте їх в своєму кабінеті.
-
Можливо комусь буде корисно
-
Не перекладала нічого, заявку схвалили
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, при подачі аплікації свідоцтво про шлюб та про народження дитини потрібно надавати? І чи має хтось зразок перекладів? І хто це може перекласти?
-
З Амстердаму
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка чи є прямі рейси з Європи на Калгарі,або як краще добратись,щоб не через Лондон
-
Дякую всім за відповіді ) правда в такому випадку мені треба буде отримувати в Канаді права з нуля (з g1) , но це все одно краще чим в Україні заново відкривати 5 категорій))
-
Нічого вони не мають Українське мрео до канадських баз, людина загубила
-
Цікаво чи вони мають доступ до баз
-
так, я теж такий сценарій мала на увазі
22 Jan 2023, 19:22
5621/123827
about 4 hours ago