Українська Канада
-
Як на мене то основне питання: наскільки ти готовий морально змінювати своє життя. Розуміючи НАВІЩО можна витримати будь-яке ЯК Багато українців просто виявилися не готові бо ця еміграції вимушена. І це нормально.
-
Чого страждати? Мені тут подобається)))
-
Воу воу, як накинулися. Добряче я накинув на вентилятор. Приїзжайте. Страждайте)
-
Наприклад у жінки вільна англійська. То чому їй їхати у Германію?
-
Щодо мам з дітьми то у багатьох тут родичі або друзі. Тому й їдуть
-
Якщо ви в курсі то в Європі вже є багато відмов у захисті тим, хто отримав Канадську візу. У людей просто нема більш варіантів. Або сюди або у війну
-
Моє питання не чому їдуть. А чому їдуть до Канади?
-
Мабуть вони рятуються від війни? Саме з цією метою Канада видає візи українцям. І саме жінки з дітьми наразі мають змогу покинути Україну. Чоловіки такої змоги не мають, хіба що за певних обставин. Ніхто не готувався до війни. Ті, у кого немає знання іноземних мов і має дітей, повинні гинути на Вашу думку?
-
мабуть це дуже цинічно, але навіщо приїзджати сюди без мови, чоловіка, житла та місця праці та ще з купою дітлахів? Для мене це виглядає як я би приїхав до Китаю замість Канади) Звучить дико? Так)
-
Скільки часу минає - нічого не міняється. Люди ті що скиглять - ви чому ще в Канаді? Чому не повертаєтесь? Європа ще не закрила двері. На західній ще є доступне житло! Я читаю тільки негатив. Напишу від себе позитивний відгук!) Моя сім'я закохалася в Канаду (ми в Оттаві, Онтаріо). Я, жінка, 2 дівчат(6 та 10 років), ротвейлер та 2 дорослих котів покинули в Харкові гарний будинок. Повертатися не плануємо. Я вперше не жалкую про сплачені податки😀 Так мій рівень грошей на руках впав та я не можу купувати суші на вечерю кожень день. Але для нас це виявилось зовсім не головним! Ми дуже щиро вдячні Канаді за цей подарунок - CUAET. П.С. Донати корумпованній владі не надсилаємо, проте адресно допомогаємо солдатам, що обороняють рідний Харків та сусідам (особливо пенсіонерам), що виживають зараз там в розмірі до 1000 кад.