Українська Канада
-
Вам кризова не відповіла?
-
Повертатись почнуть через 3 роки)) коли зрозуміють шо ПР не отримають))
-
Добрий ранок. Сім'я-батьки і 2 дітей. Батьки і 1 дитина (старша донька) отримали візу,а молодший син досі ще ні((ми отримали за місяць після подачі.сина чекаємо з серпня. Підскажіть будь ласка що можна зробити,може кудись писати або дзвонити. До Канади вже б давно вилетіли,але....дякую за відповідь. Всім гарного дня
-
у мене знайомий виїхав в США ще в далекому 2005, він співвласник однієї IT-компанії. на початку війни приїхав сюди, допомагає країні, працює віддалено. 🤷🏼♀️ відкрив бізнес свій в Буковелі, надав людям робочі місця + оплачує податки. ну, це я до того, що не всі люди їдучи за кордон забувають про неньку. дуже багато приїжджають, і тут відкривають свої справи, або ж просто донатять ЗСУ.
-
В общем, я тут розпинався з приводу отримання прав зі збереженням тимчасово українських, допоки не отримаю 5 клас в Альберті, то я просто знайшов людину, яка мене підвозила до роботи на моїй машині та користувалась весь цей час моєю машиною по своїм потребам. На страховку не повпливало, бо стаж водіння у нього теж великий. По затратам, я лише 2 рази заправив бак. Зайняло 10 днів зі здачі тесту до отримання 5 класу. І тут ця людина в реджістрі ставить питання: "а якщо у мене цифрові права в Дії, то можу я по ним подати заяву на підтвердження досвіду водіння?". То відповіли що так можна, треба взяти довідку в сервісному центрі по електронній пошті, перекласти і надіслати це і скан самих прав з перекладом на їхню пошту. Такі справи. Тож якщо хтось загубив права, а вони є в Дії, то можна так вийти з ситуації
-
Понаїхали)
-
Хто вам сказав, що мені легко!?!!
-
Я не за донати кажу, а за податки , які ми сплачуємо в канадський бюджет
-
Я розумію що ніхто не збирається додому тому що хочуть щоб ж була в теплі. Але не треба вигадувати такі цікаві мотивації. Хоча, якщо вам так легше, то нехай
-
В Україні я залишилась без роботи, тому що головні постачальники нашої компанії зараз на окупованій територіі . Чим я допоможу своїй країні ? Тут я плачу близько 25% податків і впевнена, що хоч цент то точно дойде по призначенню !!