Українська Канада
-
Хіба шо дехто. Тут хоча б вижити
-
Так Це до червня-липня були visitor visa, після трохи змінилося і почали видавати work visa
-
Доброго дня. Це нормально як що написано work permit application, я бачила що у інших написано visa visitor application
-
Дякую ☺️
-
Також була така ситуація, мені надіслали повідомлення на пошту про те що не виявили квитанцію і попросили надіслати в електронному вигляді , що і зробила , тож мабуть вам треба дочекатись поки вони отримають документи і також відправлять вам це повідомлення.
-
У кого може була така ситуація, ми виходить сплатили зворотну доставку паспортів вже після того, як відправили їх у конверті, куди саме тепер надсилати квитанцію про оплату і як незрозуміло, хто володіє інформацією, підкажіть будь-ласка.
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста как и что нужны для отправки паспорта на вклейку визы курьером ?(варшава) и обязательно нужно вложить в 30 дней после получения письма.
-
Можу сказати за Варшаву, сподіваюсь в них всюди схожі правила. Я телефонував до VFS. питав як раз про те, що потрібно щоб забрати паспорт дружини. Мені сказали достатньо свідотства про шлюб У будь якому разі краще за все це зателефонувати та спитати🤷🏻♂️
-
Я привезла сина паспорт зі своїм і мені віддали його.сказзали чекайте.у сина немає положення і листа((
-
Ви не чекайте,а відправляйте його паспорт разом зі своїми. Якщо відкрили мамі то і дитині вклеють. В мене аналогічна ситуація була,і мій кур'єр порадив так зробити. Мені вклеїли дитині візу ще місяць назад,а запит на вклейку прийшов лише вчора)