Українська Канада
-
будьте дуже уважні ті, хто подається на візу з дитиною вклеєною у ваш паспорт. У вашому паспорті має бути окремо віза ваша та віза дитини, інакше вас не пропустять. Ми потрапили на це вчора коли прилетіли, просиділи 6 годин доки офіцер оформляв папери легалізуючу дитину. у посольстві канади у Відні на наше запитання чому віза одна, офіцер відповів що так належить загальна віза на тебе та дитину, а за фактом все не так.
-
Але якщо при приїзді дадуть OWP на 3 роки то буде підстава залишитись на цей період, так?
-
Нам сьогодні відповіли що якщо хочете довготермінову на яку всі розраховували то подавайте паспорт и вклеюйте візу!а по електронній один вьїзд і виїзд на її термін дії і ВСЕЕЕЕЕ!А в самій Канаді як що хтось захоче вклеїти то прийдеться заповнювати заново якусь аплікацію!
-
Судячи,що питань більше ніж відповідей або всім чекати, абр не випускати з чату тих, хто прилетів вже туди і мовчить 🤭🤗
-
Відгукніться люди))) хто летів за електронною візою? Яка далі процедура в Канаді?
-
де ви взяли інформацію, що не будуть? десь прочитати у чаті не рахується. за логікою електронна віза це лише спосіб вилетіти, та отримати нормальну. за електронною візою ніхто вам не дозволить жити, бо вона діє 6 місяців макс. вони чи вклеять нормальну, чи дадуть якійсь папірець.
-
У нас 5, ми здавали біометрію 5.04, лист про мою біометрію прийшов сьогодні, батькам прийшли листи про WP та біометрію ще 6.04, дозволи дітям відправила 9.04, тиша! Пробую зрозуміти логіку розгляду справ. Теж у Варшаві
-
де Ви знайшли інформацію, що візу будуть вклеювати в Канаді?
-
що значить не будуть? програма CUAET діє до кінця вашого паспорту, та на 3 роки проживання. електронна віза це лише спосіб виїхати до Канади швидко та без очікування.
-
Що треба самім там вирішувати це питання з вклейкою. Є хтось в чаті, який прилетів по електронній і вклеїв?
-
Скільки чоловік у вашій аплікації та чи є у ній діти?
-
І я це бачила в чаті
-
хто сказав, що її будуть вклеювати? я тут читала, що не будуть її вклеювати
-
цього не знаю, але знаю, що вам її точно вклеять.
-
Треба цим займатись чи в аеропорту?
-
все просто. якщо ви збираєтесь летіти до Канади вже скоро, беріть електронну. якщо ні, то вклеєну. по прильоту вам її вклеять, якщо електро.
-
Тепер думаємо чи летіти за електронною чи вклеїти? Кажуть вклейку довго чекати…а за електронною вже хтось летів? І яка процедура в Канаді вклейки?