Українська Канада
-
Добре)
-
привіт , можливо хтось зможе допомогти відправляла я заявку на зміну паспорта своєї молодшої сестри і прийшов лист що вони не можуть визначити особу і просять шоб я заповнила форму про свого представника , це через то що вона не повнолітня і вони хочуть щоб її представник був повнолітнім ?
-
отпишитесь,плиз,если придет вам раньше,чтоб хоть понимать что дальше
-
Також чекаю на той лист зараз)
-
тоже самое,как и у вас.Ворк пермит тоже не пришел
-
У мене було таке ж питання. Кажуть що через 4-5 днів прийде вже пдф у особистий кабінет
-
Підкажіть, на якому сайті можна ввести трекінг номер для відстежування?
-
Не подбивайте людей на это, пожалуйста. Вся инфа по иммиграционным программам есть в официальных источниках. Это непорядочно наживаться таким образом. Сейчас многие имм консультанты бесплатно консультируют украинцев..
-
Всім привіт! Теж питання про пів року. Отримала сьогодні листа, що віза дійсна лише півроку. Це так чи як хтось тут писав вже, що це дата до якої я можу в’їхати до Канади? Також у листі не було ніяких прикріплених файлів - це так і повинно бути? Листа про Ворк перміт не було ще( Сорі за таку кількість питань, читаю перекладаю але трошки параною, щоб усе було правильно
-
Всім привіт 😊. Хочу всім подякувати за відповіді на мої дотошні питання. Особливо адмінам ❤️. Але ще буду всіх трішки мучити питаннями перед переїздом 😊 Ділюсь нашим processing time: 19.03.2022 - заповнення і висилка заявок 20.03.2022 - отримано листи для здачі біометрії 08.04.2022 - біометрія в Посольстві в Варшаві 13.04.2022 - листи про підтвердження біометрії 16.04.2022 - отримано листи про погодження ворк перміт 22.04.2022 - отримано візи foil-less для в'їзду до 11 жовтня
-
Електронна віза - це право на єдиноразовий в'їзд до Канади. Вам дають строк на в'їзд - півроку. Не перебувати в Канаді півроку, а в'їхати протягом півроку. Ви можете летіти в Канаду вже зараз, а не чекати шість тижнів на вклейку візи. А право перебувати і працювати в Канаді вам дає work permit три роки.
-
Угу
-
Також цікаво +