Українська Канада
-
По-перше, Можливо треба мати хоча б Marriage Certificate ?
-
Залишається лише чекати, вже 20 день у мене немає відповіді 😐
-
Якщо непідпадає під регуляцію то непотрібно ліцензії щоб працювати? Чи для чого це
-
Будь ласко читайте що я написав вищче, є країни де суміжні держави можуть вас визнати терористом, чи видати вас країні агресору так як вони мають міждержавні угоди!
-
Вы забули вказати, що це мають бути найближчі країни до його країни
-
Не кажить дурниць згідно міжнародного права людина у якій йде війна визначає на свій розсуд в яку країну їй тікати для безпеки свого життя! Виходячи з релігійних, політичних і т. д. переслідувань
-
Це свідоцтво має яку якусь перевагу в Україні?
-
По-перше, він не може тікати від війни до України ( якщо нема ближніх родичів ( дуже велика відстань )).
-
Якщо він тікав від війни у Сирії то ви можете описати це як розяснення чому в нього немає військового квитка, але тоді треба мати захист в Україні чі біженство і т. д.
-
А коли він прибув в Україну та як ? Тут дуже багато передумов, він з Сирії приїхав як хто до України?
-
Свідоцтво зроблене в Україні?
-
Так звичайно...і ми відіслати ранише
-
У Вас є свідоцтво про шлюб ?
-
Так. Лише сканкопію паспорту , ну і свідоцтво про шлюб з Вами
-
Але мені зробили реквест
-
Так це программа для Українців а він іноземець, то йому не треба ці документи з військомата.
-
Тоді, Вам треба лише сканкопію його паспорту. Він буде проходити по візі, як найближчий родич громадянина / громадянки України