Українська Канада
-
Лише Сирії
-
Ваш чоловік має паспорт громадянина України? Чи лише Сирії?
-
Так і напишіть цю інформацію + Family card, де зазначено, що він эдиний чолвік після батька
-
Доброго ранку! Щойно прийшов request letter щодо армії чоловіка. Шо робити, якщо мій чоловік не був в армії, він Сириєць, а також він єдиний син , а тут так прийнято що єдиного сина в сім'ї не беруть в армію. Що ми повинні надіслати?
-
Скажіть будь ласка якщо здав біометрію в Італії на Канаду потрібно окремо здавати чи вони передадуть дані?
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка, чи можу я подавати заявку(СUAET) на громадянського чоловіка в тому самому аккаунті, де реєструвалась моя сім’я. Ми вже отримали візу , тепер хочу витягнути чоловіка з окупованої территоріі (де зараз почнеться мессиво). Чи буде реєстрація з аккаунта що вже отримав візу розглядатися чи потрібен інший аккаунт?
-
Так, вже довго у Чехії, але у мене скоріше на студентів університетів та військових спеціалізація спрямована. Зранку проштудую всю інформацію
-
Where I can find If my education is enough in Canada ?
-
Нотую собі подивитися, дякую
-
Вчитель мов + язикознавець. Педагогічна спеціальність, думаю, що така дуже легко зрівнюється
-
Зрозуміло. Я закінчую цього літа у Чехії степінь бакалавра, потім є можливість за один рік отримати і магістра. Думаю, як краще діяти, щоб потім диплом зрівняти з канадським, і йти працювати маючи на руках освіту
-
Добре, дякую. Паспорт мені з ВФС тільки позавчора надіслали, тому подивлюсь, якого типу віза :)
-
Так
-
Забув уточнити, у мене CUAET
-
Доброго вечора. Не підкажете, можливо взагалі зараз полетіти до Канади на тиждень, отримати ворк перміт та роздивитися місто (збираюсь до Галіфаксу,) а потім повернутися назад до Европи, та закінчити навчання тут, отримавши диплом вже у червні?