Українська Канада
-
А Ви вже отримали візу?
-
Привіт. Хтось купував квитки до Канади зі знижками? Як ви це робили? Треба особисто дзвонити до компанії і домовлятися?
-
Ваш паспорт передали з візового центру на вклейку візи
-
Доброго дня! 😊 Підскажіть, хто відправляв паспорт в Німеччині на вклейку візи в паспорт по програмі CUAET? Підскажіть, будь ласка, куди краще відправити і як у Вас це проходило і скільки чекали? Чи можливо краще особисто відвезти і куди краще? Буду дуже вдячна за допомогу 💙💛
-
привіт, маю питання по відправці та отриманні паспортів до візового центру у Варшаві на сайті написано, що зворотня доставка по Польщі вартує 125 злотих PER PACKAGE, тому питання наступне: як офіцери будуть знати, що саме ці паспорти треба зложити в один пакетик і відправити?)) куда і що писати, бо не можу знайти інфи і друге питання якою кур‘єрською службою у Польщі найкраще відправити паспорти?
-
Добрий день. Підлітку 15 років потрібно оформляти WP, якщо захоче підробляти на канікулах. Для навчання в школі SP не потрібен?
-
Була в аналогічній ситуації. Коли створила заявку, подала зі свідоцтвом про народження (переклала на англійську). Потім в мене з'явилась можливість вклеїти дані дитини в свій паспорт, я це зробила. Згодом прийшов запит на додаткові документи дитини і я відправила сторінку в своєму паспорті. Візу отримали Якщо немає можливості зробить паспорт, вклейку в свій зробіть і так подавайте, можете ще свідоцтво теж додать
-
Я його просто указала, як чоловіка, але окремо анкету на нього не робила. Вказала, що прїде, але пізніше