Українська Канада
-
программа буде тривати до кінця війни. це звичайно неофіціальна інфа, але що уж. думаю якщо в заявці був указаний чоловік, то ніяких проблем не буде.
-
Доброго ранку, про відправку паспортів на вклейку до Варшави - адреса ulica Chlodna 51, 22 floor Warszawa 00-867 так ? і який текст написати про те що прошу прислати вже вклеєні на таку-то адресу? (напишіть будь ласка зразок) вибачте що перепитую але не можу знайти в чаті :(
-
А підкажіть будь ласка! Зараз багато жінок їдуть до Канади без чоловіків, бо їх не випускають або вони на війні. Колись війна закінчиться і виїзд буде можливий, але може закритися програма. Яким чином чоловіки зможуть приєднатися до сім‘ї? Десь можна почтитати інформацію?
-
Вам потрібно подавати нову аплікацію на чоловіка і дітей. На кожного члена сім'ї окрему заявку в одній аплікації створювати. На вас вже не потрібно бо ви візу маєте. Раджу ще глянути в ютубі, зараз є безліч відео і інформації
-
Так, потрібно обов'язково заповнювати на кожного члена сім'ї
-
Доброго ранку будь ласка хто знае подкажіть. Ми подавалися до Канади. Я була найголовнішим замовником и вписували туди чоловіка и двоє дітей. Але ми не знали що треба на когдного ще заповнювати окремо. Тепер мені прийшла віза а чоловікові і дітям нічого не прийшло так як ми не заповнювали ни них окремо. Будь ласка підкажіть що робити як можна це виправити. Дуже дякую.
-
Так і нам не на кредитку)
-
Дякую)
-
Ми летіли з Польші з пересадкою в Германії- все ок, в межах цих країн
-
Привіт. Хтось летів із foil less візою із пересадками?
-
Підскажіть, хто вклеював візу в Варшаві, по якій адресі висилали паспорти?