Українська Канада
-
Просто є різні інтепретації. Наприклад, в Онтаріо можна іммігрувати некваліфіковим за переліком деяких професій. А коли читаєшь правила, то розумієш, що ця можливість дорівнює 0, бо, наприклад, роботодавець має бути з річним обігом від 0,5 до 1 млн доларів на рік, довести, що громадяни та резиденти відмовилися від його вакансії, etc. Ось і я не можу знайти повної інформації на сайті Манітоби, яка б відповідала тому, що написано тут. Можна, будь ласка, посилання на цю конкретну новину на сайті провінції надати?
-
УВАГА! Перевірена корисна інформація! Українці в Оттаві можуть отримати БЕЗКОШТОВНІ проїзні на міський транспорт до кінця листопада 2022 року! З власного досвіду: отримала на себе та дітей за 15 хвилин в одному із центрів за посиланням: www.octranspo.com/en/news/article/displaced-persons-and-refugees-transit-pass-program/ Зателефонуйте заздалегідь або приходьте у найближчий. Дуже чемно та дружелюбно допомагають 💙💛
-
після відправлення паспортів на вклейку візи прийшов такий лист, вперше чую щоб потрібно ще якісь документи відправляти, чи я не привильно розумію?
-
це нормально якщо відправили 3 паспорти в одному конверті, а по емейлу приходить про переміщення тільки двух?
-
Привіт, трохи не по темі,можливо в когось була така ситуація або хтось має інфу. Чи потрібно створювати для кожної особи яка приїхала, банківський рахунок, щоб отримати одноразову допомогу у розмірі 3тис.$ У моєму випадку це трохи напряжно для мами,діда, бабці. І чи варто еплаєтись мені якщо у 3-ьох є позначка Cuaet, а особисто в мене нема;( буду вдячний за відповідь