Українська Канада
-
А де в Україні ви здавали біометрію?
-
Мене цікавить ньюфаунлед та лабрадор,які там критерії на подання на PR. Я сам не можу розібратися на сайті... Чи можна працювати на будь-якій роботі і потім подаватися на по?
-
Ми заповнювали цю форму,як дозвіл від батька,підписували свідком і батьком і долучали скан паспорта де підпис батька є.Все пройшло.
-
VAC passport transmission fee - це суто послуги пошти або кур’єрські, я правильно розумію ?
-
-
Дякую!
-
Добрий день скажіть будь ласка подруга відправила паспорт на вклейку візи до Мадриду , але проплатили тільки в одну сторону доставку.Бо на почті сказали ,що не можуть оплатити назад. Їй подзвонять що віза готова? І потрібно їхати до консульства де здавали біометрією самій?
-
Скажіть будь ласка, я вирішила сьогодні подати заявку на CUAET, мені 17 років, буквально через півтора місяці уже буде 18. Мені ставити + на запитання чи хочу я працювати? Типу я хочу мати цей дозвіл, проте чи не зіграє ролі це для мене, так як поки я неповнолітня
-
Скажіть будь-ласка, є ті, хто знаходяться в БолгаріЇ? Як відправляли паспорт та куди? Чи можна відправити паспорт на вклейку до іншої країни, та чи відправляють потім його поштою назад? Не знаю що робити, бо не зможу без паспорту виїхати з Болгарії потім Дякую