Українська Канада
-
Ребят, у кого есть опыт в перелётах, подскажите пожалуйста можно ли брать такой перелёт, там проблем с пересадками не будет, не опоздаем на самолёт? Заранее спасибо!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось із учасників групи робив дозвіл на вивіз дитини. Чоловік телефонував нотаріусу, нотаріус не в курсі, що нам потрібно. Допоможіть, будь ласка. Можливо є якась форма для заповнення. Як все це необхідно оформити. Буду дуже вдячна за допомогу.
-
-
Маю запитання щодо відправки документів на вклеювання візи: в Варшаву з Кракова відправка звичайною поштою? Хто мав досвід, поділіться, будь ласка
-
Дякую 🙏
-
Паспорт та work permit
-
Так, сервіс знайшов та ознайомився з інформацією, я маю на увазі як надовго забирають документи и чи забирають взагалі бо у черзі говорять що процедура може йти до 8 тижнів
-
Добрий день! Скажіть будь ласка чи можу я 1)паспорт на вклейку візи відправити в іншій країні, якщо біометрію здавала у Польщі 2)в якій країні менші черги і ця вся процедура швидше проходить, читала що у варшаві(2-3тижні) Дякую
-
Доброго дня ! Підскажіть кто стикався с оформленням SIN номеру? (можливо у Торонто ) Буду вдячний за інформацію 🙏
-
Да, вдачі!Я тільки не розумію який процес далі, нема пояснень, може в листі будуть.Тут люди по різному пишуть, тому і страшнувато)
-
Тобто нiяких проблем не буде, якщо я, наприклад, поïду до Канади в кiнцi лiта, якщо вiзу менi видали на початку квiтня?