Українська Канада
-
не зовсім, я законно перетнув кондон до 25, навідь до 24 ( до початку війни) але закон настільки недолугий, що по факту можуть притягувати навіть тих хто вже півроку живе за кордоном. Але , знову ж таки, будемо розбератися після того, як він вступить в силу.
-
Хто в Туреччині подавав доки: скільки часу зайняла вклейка візи у паспорт?
-
Мені , дружині, і іншим членам родини надійшов такий лист, як я розумію він прийшов всім я так і не зрозумів. Якщо проходити за посиланням що б перевірити правила в’їзда і вказувати шо ти вакцинований викидає просто на нашу програму КУАВЕТ. Я так і не зрозумів, , якщо лист надійшов всім, то з’явились якісь зміни чии ні ?
-
Фух. Дякую 😰
-
Скажіть будь ласка,яка середня оплата праці і вартість орендованого житла?
-
Перелёт по Европе с обычным Заг. Паспортом (не биометрия) возможен или нет?
-
Підскажіть як вирішити ситуацію. Мені 17 років, я подав заяву 01.04 на програму CUAET, 02.04 - запрошення на біометрію, 04.04 - лист що непотрібно здавати біометрію, і більш нічого не приходить. Моя заявка не обробляється оскільки я не пройшов біометрію, але мені її і не потрібно проходити. Вчора через екстрену форму я додав тей лист до своєї аплікації але не отримав ніякого листа на почту, що вона отримана. Підскажіть як мені діяти, щоб моя аплікая почала оброблятися?