Українська Канада
-
Шалом! Приезжай в Едмонтон, що ти збираєшся робити в Торонто?
-
Не тобто. В моїй тезі прямо написано що малося на увазі (конкретно проблема медіаграмотності населення і проблеми при пошуку і перевірці інформації). Не потрібно приплітати сюди казна що.
-
Може знаєте, люди мігрували ще кілька мільйонів років тому. Тоді й цивілізацій ще не було, про інтернет взагалі мовчу. Але тоді й наврядчи були душніли, які дорікали б людям за питання, які повторювались
-
Звичайно, це малоймовірна і дуже гіперболізована ситуація, але може бути й таке. В більшій мірі, звичайно ж, людям заважає просто лінь
-
Якби я не був "душнілою", то я не відповідав на попередні коменти :) Але, я сподіваюсь, що суть Ви зрозуміли. Просто уявіть, що у Вас є старенький(ка) дідусь/бабуся років 80, яким тільки-но купили смартфон і тільки-но навчили користуватися месседжерами. І більш того, за дивним збігом обставин, вони також подалися на CUAET. Як думаєте, які були б їх дії, якби вони побачили такий фейковий пост, якщо б вони не змогли б зв'язатися з родичами чи іншими людьми, які б безпосередньо допомогли їм розібратися в правдивості тієї інформації?
-
-
Але все ж це не причина для хамства. Хоча, конкретно в чатах і переписках все що завгодно можна розцінити як хамство і грубість, все залежить від суб'єктивного сприйняття осіб та інтерпретації ними вже отриманої інформації. Проблема в тому, що ми не розуміємо з якою інтонацією читати текст повідомлення 🤷♂
-
Лінь і незнання
-
Будь ласка, продублюйте повідомлення українською, а старе видаліть. Наразі Ви порушуєте правила спілкування чату, тому Вам ніхто не дасть відповідь.
-
Добрый ночи:) не могу зайти в свой vfs офис. global Canada подает заявку на визовый … пишет пароль неверно (но 100% правильно) когда хочу "скинуть" пароль - электронная почта ничего не приходит. Вопрос: есть ли проблемы с этим сайтом? Вы сталкивались с чем-то подобным? Написал в сервисную поддержку, ответа нет( Благодарю 🙏🏻
-
вам не цікаво, випадково, як спиться людям, які до 24 лютого мешкали далеко не на території України, а зараз уже як півроку кайфують у канаді по cuaet
-
а те, що мені в 14 році було 11 років, ні про що нікому не говорить? не варто прирівнювати всіх кримчан поголовно до одного патерну, можна подумати, що я в цей чат від кращого життя пишу, сплю та бачу, як прилетіти в канаду, забрати виплату та поїхати назад)