Українська Канада
-
Доброї ночі. Підкажіть,може хто знає,якщо наразі є тимчасовий захист у Італії чи можу я податися на візу Cuaet в Канаду?чи це якось вплине на тимчасовий захист у Італії? Якщо вже отримав візу в Канаду є якийсь термін до якого ти повинен прибути до Канади? Дякую за відповіді🙏
-
Україномовні нормальні, бо якщо людина перейшла на українську, малоймовірно, що то бидло якесь
-
Відгукніться, будьласочка, можливо в когось була така проблема: чи може хтось з таким стикався: після того, як здали біометрию, прийшов лист с проханням надати додаткові документи. Вже все надіслали. Минув вже деякий час, а ніякої відповіді немає. Чи може в когось таке було, кілька часу ви чекали, і чи прийшла якась відповідь. Завчасно дякую
-
Друзі, здала біометрію 4 лютого і її досі не підтвердили В когось була така ситуація?
-
Дякую за відповідь
-
Ми переїхали з Нью Брансуік в Альберту. Водійське посвідчення, яке обміняли в Нью Брансуік, в Альберті просто обміняли на місцеве. Поки робили медичну страховку, діяла страховка попередньої провінції. Перереєстрація машини трохи зайняла час, бо довго шукали, де б дешевше страховку зробити, проходили техогляд. А отримання місцевих номерів зайняло 10 хв. Загалом можу сказати, що ніяких складнощів.
-
Чекав 3 місяці,на підтвердження біометрії! До поки не почав писати кризову форму!
-
Підскажіть будь ласко яке місто вибрали у Альберті, та з якого преїхал з НБ, та чому? Дякую!