Українська Канада
-
Чи може хтось поради рекрутенгуву компанію в Канаді з приводу пошуку роботи.?
-
Це дійсно так працює? Я маю на увазі врахування податків, оплачених в Україні. Чи дійсно враховуються всі податки, чи тільки податки на заробітну плату? Для контексту: наприклад особа має корпорацію в Канаді. Доходи корпорації оподатковуються окремо, зарплата, оплачена особою собі самому від імені корпорації - окремо. В Україні 5% це єдиний податок з підприємців. Окремо оплачується Єдиний Соціальний Внесок, який розраховується від зарплати. 99% українців платять його від мінімальної зарплати, встановленої державою, а решту доходу «підприємства» витрачають на свій розсуд, так як в Україні немає на це обмежень як у Канаді, де підприємство не може оплатити тобі продукти/комуналку/машину/будинок/etc. Тому логічним було б зарахування податків саме на дохід приватної особи, а це ЄСВ для самозайнятих і всі податки для працівників компаній/підприємств/etc
-
доброго вечора, я отримав запрошення на вклеювання візи ще в квітні минулого року, з тих пір відправляв 2 рази на вклеювання в Дюссельдорф, але мені не вклеїли і повернули назад вперше з моєї помилки, а другий без причини. скажіть, будь ласка, можна і ще за старим запрошенням вклеїти візу чи потрібно отримати новий інвайт? якщо так, то як?
-
А я до Німеччини, і також Лондон стоїть
-
Ми ще тоді про це говорили, коли вона з іншими руснявими в бан відправляла за проукраїнські погляди. Вату геть
-
Дякую за таку змістовну відповідь! Зараз подивлюся, які доввдки я можу з податкової отримати через кабінет. А хто мені це казав. Я шукав інформацію про декларування ФОП'ом, і до сьогодні найбільше інформації бачив у топіку "Про гроші" канвлу за посиланням. Власне про проблемний аудит можна знайти пошуком у тому топіку за словом "Аудит". t.me/uaitincanada/98148
-
Подскажите пожалуйста, что нужно сделать если ответ на получение вызы не приходит с июля прошлого года?
-
Це шо прікол? Де я хочь шось кажу погане про Канаду? 😂 Мені просто дуже не сподобалось конкретне місто, поїздка в яке особисто мені принесла проблеми А при чому тут українська громада Вінніпегу? 😂 Вони що на погоду впливають? Чи інфраструктуру? 😂 А чому мені все не так, якщо я кажу, що мені норм в Торонто? 😂 Просто кажу що складно, але це правда
-
Вибачте
-
Подскажите пожалуйста, что нужно сделать если ответ на получение вызы не приходит с июля прошлого года?