Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 229.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    lu
    wrote on last edited by
    Дикую велике, відео дуже допомогло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    Питання не за адресою, дзвоніть до посольства, штурмуйте питаннями, більше ніяк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    дмитро
    wrote on last edited by
    доброго вечора, я отримав запрошення на вклеювання візи ще в квітні минулого року, з тих пір відправляв 2 рази на вклеювання в Дюссельдорф, але мені не вклеїли і повернули назад вперше з моєї помилки, а другий без причини. скажіть, будь ласка, можна і ще за старим запрошенням вклеїти візу чи потрібно отримати новий інвайт? якщо так, то як?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    Спілеуватись українською мовою, тоді точно прийде
    1 Reply Last reply
    0
  • t633322749T Offline
    t633322749T Offline
    Христина Галунка
    wrote on last edited by
    Привіт, чи може хтось підказати де швидко отримати довідку про доході в Калгарі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t444108915T Offline
    t444108915T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Усім привіт Підкажіть будь-ласка де можна взяти напрокат авто за вигідною ціною на місяць? Знаходжусь в монреалі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1966452460T Offline
    t1966452460T Offline
    yy
    wrote on last edited by
    Хочу відслідкувати але не можу знайти референс намбер Хтось може підсказати де його знайти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1966452460T Offline
    t1966452460T Offline
    yy
    wrote on last edited by
    Так все вірно В Гаазі віддав на вклейку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    То ви ж уточнюйте, що відправили паспорт на вклеювання візи, і візовий центр пульнув вже вам назад листа, не переймайтеся, транспорта компанія смс чи листа на пошту пульне, паспорт куди відправляли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дима
    wrote on last edited by
    Гляньте додаток Turo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    В Німеччині DHL, а в Нідерах хз, можливо також DHL, короче відповідаючи на питання прямо - я ніфіга не зміг знайти той номер, всі номери шльопав пробував, ніфіга, поки dhl смс не надіслали, там же написано в пошті, що чи за цим хрін зна яким номером, чи чекайте через 24 години відповіді від транспортної компанії
    1 Reply Last reply
    0
  • t471045267T Offline
    t471045267T Offline
    Алла Гребельник
    wrote on last edited by
    Поділіться, будь ласка, своїм досвідом відправки паспортів на вклеювання візи з України, як і куди відправляли, скільки чекали, чи можна відправити новою поштою ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    дмитро
    wrote on last edited by
    добре, дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t5080725773T Offline
    t5080725773T Offline
    Tatka
    wrote on last edited by
    Ви ,знаєте,я не є давно в цьому чаті,але мені дивно за що дівчину кидаєтесь,вона дійсно нікого не ображає,а те що змінила місто,то її вибір,кожен з вас переїзжав і не раз,нічого дівча клювати нізащо.Люди,добріші будьте,своїми справами діліться,нам так мало інфо,тяжко ставати на ноги,а тут ще ви з допомогою такою.не розумію...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Якщо ви працювали, то довідку про дохід - Т4- вам повинен був надати роботодавець до 20 лютого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    Не нормально, я теж так вважаю, а я так роблю?) Може декілька місяців назад пару разів шось сказала на емоціях, але це наче навіть не тут було (можу помилятись). Після чого в Вінніпезьких чатах я написала що була не права і мабуть мені просто треба переїхати, якщо мені так не подобається місто. Вибачилась за те що висловила негатив публічно і вийшла з бесід Манітоби. Переїхала. Тепер мені дуже подобається місто в якому я живу
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    А так я з самого початку кажу шо Канада дуже багато робить і навпаки я не погоджуюсь з тим, що всі довкола кажуть що Канада замало допомагає, порівняно з ЄС, кажу шо тут просто інша система і треба працювати і тп, але допомога тут дуже серйозна також
    1 Reply Last reply
    0
  • t5080725773T Offline
    t5080725773T Offline
    Tatka
    wrote on last edited by
    Отут зачекайте....що за фігня на всіх українців ллється.а нічого що землю гризем,стаючи на ноги.одна з дітьми втікаючи від війни,щоби бруд ваш слухати,за це не бан? Так можна,хлопці,да?
    1 Reply Last reply
    0
  • t765360227T Offline
    t765360227T Offline
    Кіра✨
    wrote on last edited by
    Там трохи не так було. Я не знала нічого про Канаду і питала куди краще поїхати. Мені казали шо Вінніпег ідеально підійде, а я не дізнавалась самостійно майже (тут моя провина звісно). Поїхала, мені дуже не сподобалось місто, почались різні проблеми, я уїхала звідти і тепер живу в іншому місті, яке мені дуже подобається) Але через те, що спочатку поїхала не туди – витратила багато ресурсу, через що маю проблеми (бо я майже відразу зняла житло, ще навіть поки жила в готелі вже на половині сроку орендувала) і т п, звичайно шо залог і тп не повернули, бо я поїхала швидко. Ну і воно пішло по накатаній)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Kuzmenko
    wrote on last edited by
    Да, нажаль це невід'ємна частина українського менталітету, не усвідомлюючи зусиль, які люди зробили, щоб тобі допомогти як могли, як бачили і вміли і скільки сил, енергії, грошей на це пішло після вислуховувати які ж вони поганючі, це ще від завищених очікувань, всі біженці мабуть впевнені, що їм одразу роботу мають дати, поселити жити на рік в 3 поверховому пентахаусі, вони ж стільки зробили заради Канади, купили квитки та прилетіли, бля.........
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags