Українська Канада
-
27.03 сиділи 3 зека пьянючих
-
Був циган сусід, гагауз із Одеси, то це просто шлак, табун якогось народу постійно ходив до кімнати, в тебе перманенте відчуття, шо ти живеш на вокзалі, речі ховаєш, всьо ховаєш бо просто тупо вокзал, а коли плану накуряться то взагалі..... Заходять, регочуть як скоти, таку маячню несуть що на голову не налізає.....
-
А, і ще був мєнт бувший, так він в раковину ссяти почав, прям в кімнаті, вночі, окремий туалет просто за стіною, просто пройти 2 метри........ то ми прокинулись побігли до адміністрації і його переселили до іншої кімнати, а з ним був шизофренік, о то справі моторошно, він нам 3 ночі спати не давав, вночі сам із собою розмовляв, кликав постійно якогось Сашу, і реально моторошно, бо всім комплекти посуду видали, у всіх є ножі, хто йому заважає встати і в стані лунатизму когось ножем пирнути? То його також переселили, з нами лікар був, то він одразу сказав шо це шизофренік, то його на наступний день швидка забрала, казали шо до псих диспансеру, а потім ми його вже не бачили..........
-
А, іще згадав, оцей в кого білка, то він 2 рази просто на вулиці вдень сходив по великому, один раз на ганок чийогось будинку наклав кучу, виходить господар датчанин каже ви що собі дозволяєте як смієте? А це йому - та я швиденько не парься, а другий раз під кафешкою, вона типу макдака, поруч авто стоять в черзі, суспільний туалет є неподалік, а йому просто пофігу...... В Норвегії з 2001 року жив, депортували разів 10, згідно з його розповідями, а ці 2 випадки з ним був ще один наш сусід, лікар з Миколаївсткох області, який був пьянючий але всьо бачив, а потім вони ржали із цих історій, згадували............ Слів просто немає
-
Тому я днями в бібліотеці сиджу, щоб не бачити всього того, що відбувається, цієї вакханалії, благо бібліотека з 8 ранку до 9 вечора працює, беру їжу, термосок, і спокійно собі там сиджу, бо криша з'їде дуже швидко...... Навіть декількох годин ввечері, знаходячись поруч із "таким світлом нації", вистачає щоб настрій був у повній дупі.........
-
То вже слава Богу отримав канадську візу, збираю речі, шукаю квитки, в травні гадаю буду на місці
-
Даньці спочатку дуже добре і волонтери відносились до українців, українці, котрі жили тут до війни зарекомендували нашу країну як роботящі сумлінні люди, але коли поперло все це бидляцство суцільне, окей не суцільне, але їх дуже багато, то як би відношення кардинально почало змінюватись, люди ж між собою спілкуються та країна 5 млн населення всього......... Раніше в общазі дуже бійок багато було, то копи приїжджали, просто візуально знаходились та їхали далі, казали що розбирайтеся між собою самі але нікому шкоди не робіть, це майже кожного вечора було тому походу вони просто забили.......
-
Підкажіть, будь ласка, якщо не вказати в анкеті онлайн, що хочу працювати. Вклеїти візу. Приїхавши до Канади, можна отримати в аеропорту ворк перміт? Чи без тієї відмітки не дадуть? Раніше знаю давали, цікавить як на даний час.
-
Знайшов довідку про доходи та сплачені податки. Вона така дивна. У одній таблиці зібрані доходи від контрагентів із нулем нарахованих та сплачених податків, і ще одним рядком доход від мене самого (дорівнює сумі усього вище, але не відокремлено якоюсь поміткою на кшталт "підсумок") з нарахованим податком, і просто пустою клітиною на місці сплачених податків. Податки я сплачував й декларував, а ось з такою довідкою не певен, що можна при аудиті довести CRA, що оце воно так дивно структуровано, і що податки сплачені.