Українська Канада
-
З особистого досвіду та судячи по всьому, що відбуваєтся в чисельних чатах, можу сказати що краще дізнатися про Канаду ви зможете (сюрприз) саме від Канадців, а не від Українців. Інтеграція в суспільство, вивчення английської мови та корисні (в гарному сенсі слова) контакти - все серед представників місцевих громад в Канаді.
-
Усім доброго дня! Маю питання щодо податків. Я подав декларацію до CRA, від себе та від дружини, та отримав лист з підтвердженням, що її прийнято. Але в листі зазначено тільки моє ім'я, за дружину немає нічого. Подачу робив через Wealthsimple, де вказував форми Т4 від себе та дружини. Як зрозуміти, для дружини це вважається також декларацією про податки, яку вже здано, чи їй потрібно все таки подавати декларацію окремо?
-
Кому потрібно, той почув. Уточнюю, всі ті, хто так думав, що їх золоті гори чекають. Далі, з чого ви взяли, що вам хтось щось взагалі винен чи зобов'язаний? Прозвучить жорстко, але таке життя: Інвалідність - ваші проблеми, Діти - ваші проблеми, Ваше життя - ваші проблеми і відповідальність, і ні чия інша в цьому світі. В Канаді дофіга бомжів, своїх проблем, а тут ще й в їх дім понаїхали люди з якимись вимогами і скаргами, то ніхто не тримає, як то кажуть. Не подобається - нічого користуватись. Відрук дівчини "Kotova" про її ситуацію за Манітобою почув, буває у всіх. Гадаю, що із різних сторін і ситуацій могли виникнути недорозуміння. Ситуації різні, люди різні, відношення різне, але базово, вектор напрямку - бути вдячним за те, що приймаюча уряд країни і люди, платники податків роблять всьо можливе, що вважає за потрібне, бо могли взагалі нічого не робити. Наприклад, не дай Бог, була б війна в Канаді, і Україна була б приймаючою стороною, я б не хотів опинитись на місці канадійця, котрий приїхав до України шукати тимчасового прихистку........ Відштовхуючись від цієї базової точки можу сказати наступне - вони дофіга допомагають як можуть, в Данії, де зараз знаходжусь не один раз волонтери розповідали про випадки, коли бидло українці приїжджали, і наїжджати на волонтерів, типу ми тут такі бідні нещасні давайте робіть свою волонтерську роботу, наче ви наші підлеглі і винні нам щось, це пздц....... І такого бидла, як виявилось, до ЄС приїжджає дуже багато, я не ж в такій Україні, я не бачив стільки бидляцства, за яким тут спостерігаю майже кожного тижня. Ніколи не жило за кордоном, навіть не їздило на екскурсію, і приїхало починає качати свої права........
-
Всі на нервах, різні історії життя, світосприйняття, а текст емоцій не передає, тому як є......
-
Бидло, воно усюди........ Нажаль
-
Я додав її, як я розумію, у свою декларацію. Це не було окремим файлом. Я вказував її SIN, T4 та усі інші дані, як і для себе. У робочому вікні Wealthsimple це виглядало як два аккаунти, між якими можна переключатися. Можливо, треба було також відправити декларацію і з її аккаунту?
-
-
Даааа, то приїжджайте до Данії, в общагу, будете дуже сильно здивовані, я ніколи в житті не спілкувався із зеками і тим мотлохом, який тут живе в кімнаті, нажирається як свиня, а потім курить план в кімнаті, ламає унітаз, музику вмикає до 3 години ночі, чи просто волають пьянючі. Я нічого проти відбувавштх покарання не маю, але із всіх сусідів був тільки 1 адекватний, всім рідним кому розповідаю спочатку не вірили, поки відоси не почав записувати та аудіозаписи робити, але після цих доказів все одно ще лишаються ті, хто каже - та це просто так співпало, кажу як співпало якщо це поголовно відбувається, і повірте, за 4 місяці я дофіга цього лайна надивився........................ Грабують супермаркети, нажирається до білої гарячки, і так із дня в день, із тижня в тиждень.............. Описати це неможливо, тілько побачити та прожити це на власні очі.
-
youtu.be/6LC9zqJaY14
-
Чергова білка......... План на день: піти о 8 ранку до супермаркету, намутити декілька пляшок вина, вижерти замість води та їжі, і всьо, день кошмару для всієї кімнати забезпечений...........
-
27.03 бухий брєд номер 2
-
Прошу пробачення за ненормативну лексику