Українська Канада
-
За що соромитесь? Ну брали люди їжу до номера, ну повернуть той посуд. Навіщо ґвалт в чаті роздувати? На кого працюєте? Я доречі, на всяк випадок, в Одесі знаходжусь, та що не напружуйтесь із "та ви мабуть і взяли"... мені таки соромно за Вас, и тих хто підтримав цій говновброс.
-
Всiм привіт, зіткнулась з такою проблемою, ми вже в Канаді, дитині зробили закордонний паспорт, летіли в Канаду по foil-less visa, тепер хочу вклеїти візу в паспорт, але так як дитині 11 років він не студент, не працівник ( ворк перміту не має) як на нього заповнювати анкету? Хто може поділитися досвідом? Дякую)
-
очевидно, що повідомлення адресовано саме українцям (як би прикро не було, звісно, це визнавати) тобто почали приїжджати українці, почав зникати посуд більше, аніж коли-небудь до цього — тому і повідомлення спочатку УКРАЇНСЬКОЮ, і лиш потім вже англійською; не варто розповідати про якусь «справедливість», є просто повідомлення, як наочний приклад того, що відбувається зараз в готелях, де приймають наших людей безкоштовно, учасники чату відреагували по-своєму, а ви ж, в свою чергу, почали з цього розводити незрозуміло що (не «висловили свою думку», а почали прискіпуватися до інших)