Українська Канада
-
Які?
-
Я просто написала, щоб ви знали, що є дешевші, чого ви пінетесь одразу 😆
-
Дитині потрібно створити окремий аккаунт і подавати так само, як дорослому - скрізь вказуйте "воркер". В кінці вам запропонує підкріпити документ ворк/стаді/візітор рекорд - прикріпляйте, що у вас є.
-
Щоб з більшою вірогідністю отримати адекватну відповідь, вам варто уточнити, хто такі "вони"😊
-
Друзі отримали паспорта. У одного у паспорті стоїть туристична у іншого робоча. Чи є різниця, якщо поїхати до Канади? І як отримати робочу при заповненні анкети? При заповненні анкети було таке поле: Do you want to work while you're in Canada? Я відповів Yes.
-
-
Це не важливо, віза це документ для вʼїзду в країну, вже в Канаді (в аеропорту при перетині кордону) обоє отримаєте work permit і робочий статус, а не туристичний
-
t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Подивився у друзів паспорти. Там де хлопець отримав робочу візу, то там вона дійсна 3 роки. Там де туристична, то 10 років. Якщо з туристичною візою ти по факту в аеропорту можеш отримати робочу, але якщо ти туди не поїдеш, то в тебе є срок на відвідування в 10 років. Я так розумію, що якщо ти отримаєш робочу візу одразу, то після 3х років вона згорає і в туристичну вона не перетворюється?