Українська Канада
-
-
чому ж, мені здається ми прийшли до певного порозуміння, бо сталась міскомунікація ми всі накинулись на Світлану, а пані просто відстоює, насправді, той факт, що крадії не через те, що народились українцями і це щось «в крові», тож не варто всіх під цей гріх грести
-
є факт того, що почав пропадати посуд з напливом українців, от і все до суду ніхто з таким не піде, звісно ж — це посуд, проте не варто намагатися нікого «відбілювати», а варто просто прийняти цей факт: чимало людей, користуючись безкоштовною допомогою, іноді дозволяють собі більше, аніж можна (наприклад, забираючи посуд з готелів) можливо це навіть відбувається ненавмисно — людям дають посуд з їжею і дозволяють забрати у номер, а ті, не знаючи англійської, думають, що це дозволили забрати той посуд (що, в жодному разі їх не виправдовує), ситуації бувають різні, але факт залишається фактом
-
Не чула, бо нумці не пишуть про своїх, навіть коли це мабуть факт, до тих пір, доки нема рішення суду. І, навіть після рішення суду, не пишуть що всі німці такі. Їм це в голову не приходить, бо там менталітет інший. Їм нема справи до інших, і вони знають що за образи є відповідальність.
-
Я не виправдовую і таким не займаюсь. Але якщо отак мислити, то я не бачила такої кількості обкурених обриганих українців які сплять в палатках , як це роблять у Ванкувері. Ох ті канадці А у Відні такі щури здорові,що я таких в Україні не бачила, ох цей Відень А от жінка арабка,що мені хату здавала, такі нігті брудні і довгі мала на ногах,як в орла бляха муха Чули таке про українців? Я можу продовжувати дуже довго. Але я адекватна людина і всі приклади навела лише в саркастичному ключі для аналогії,а не як вирок народу як в одної дитини в класі знайшли воші то перевіряють усіх. І тут така ж ситуація. Те,що є винятки серед якоїсь соцгрупи не означає що це калька на всю націю. Ви вчепились і розносите лайно, от мені за вас соромно наприклад, але це не означає що я така ж людина і всі українці такі ж як ви і я в цьому впевнена. Мораль цього всього : слідкуйте за собою.
-
Це Ваша думка і має право на життя! Та такого роду повідомлення та вчинки матимуть наслідки не на українцях, які це роблять повірте, тому що не у їх планах залишатись тут, а на тих хто планує жити у Канаді. Ейфорія від українців у канадців вже проходить, і виникає багато запитань і не тільки. На тій самій парковці готелю бʼють часто вікна українцям, і ще чимало інших вчинків попри поцуплені чи запозичені тарілки, які зовсім не прикрашають націю. Розголос робиться не просто так, ніхто б за пару тарілок не поширював те повідомлення! Просто це вже допекло напевно і допомагаючи організацію і усіх працівників готелю! Варто замислитись!
-
Доброго ранку! Я працівник туристичної галузі. Працювала дуже тривалий час у компанії, яка надає послуги по прийому туристів у декількох країнах світу. З готелів завжди крали, крадуть та будуть красти..Рушники, халати, посуд, постільна білизна тощо. Мені сумно казати, але більшість таких випадків була серед тих, хто був із пострадянських країн. Це не означає, що це робили всі, але були такі, хто вважав таку поведінку нормою. Для того, щоб трохи підняти настрій, скажу, що українці далекі від ексцентричних "сувенірів"..тут перемогли із відривом сасєді) пам'ятаю кейс із жінкою, яка із саду готелю накопала собі рослин для власної клумби; чоловіка, який взяв й скрутив лійку душу; пару, яка відрізала шматок килиму під ліжком..АЛЕ! До українців зараз дуже підвищена увага всюди. Пам'ятайте, що своєю поведінкою ви знайомите світ із нашою культурою, традиціями, цінностями тощо..Про Україну мало чого знали до початку повномасштабної війни. Тому спочатку думайте, а потім робіть, а не навпаки.
-
Про історію із посудом. Даю експертну відповідь та пораду, якщо можна так сказати. Правилами готелей заборонено виносити їжу за межі ресторану. Чи на тарілках, чи у кишенях - заборонено. Є вийнятки, звичайно. Наприклад: клієнт готелю захворів й не може прийти у ресторан. У такому випадку треба підійти до менеджеру ресторану й повідомити про ситуацію..Пояснити, що ви б хотіли взяти із собою у номер їжу і пояснити причини. Вам ніколи не відмовлять, якщо причина поважна, щє й допоможуть. Пам'ятаю як хворій дитині кухар передав теплий бульон...Якщо вам дозволили взяти їжу на посуді із ресторану, його треба повернути: віднести у ресторан, або поставити біля дверей номеру у коридорі (це якщо у готелі є рум-сервіс, тобто доставка їжі у номер). Є прекрасне прислів'я про те, що треба поводитися із людьми так, як би ти хотів, щоб поводилися із тобою..Я розумію, що для деяких - це може бути перша подорож у житті, перший досвід проживання у готелі, але ваші власні обставини чи незнання правил не можуть стати причиною через які можна ці правила порушувати.
-
Трошки активного відпочинку 😉 youtu.be/c7Lj0B5beWA
-
Є значно дешевші автобуси )
-
Зараз вам скину найдешевший варіант )