(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кстати, те кто работу ищут в Канаде - можете глянуть этого чувака www.linkedin.com/in/keeran18/ Он постит позиции периодически и когда законнектились, то сразу мне в личку пинганул мол кинь резюме если ищешь позицию
-
так, більшості попадаються не дотошні офіцери, це прекрасно. Але це не означає що переклади ок. Я пр отримала без консультантів, тож собаку на тому зʼїла) По конкретиці: визначення certified translator на canada.ca. На момент кінця 2021-початку 2022 в Україні не було ніякої організації перекладачів, відповідно як і печаток з номером сертифікату, які вимагаються канадою. Просто печатку може будь-яке підприємство отримати, це немає відношення до сертифікату. www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html#certified_translator Враховуючи все вище наведене і те, що на «канадакакнаде» був кейс з відмовою через переклади українцю, я не пошкодувала заплатити додаткові 2 тисячі грн за аффідевід.
-
Кажуть, что питаюсь походження грошей якщо везеш більше 100к CAD. Коммісій не має. Це про Канаду Загалом, в усіх країнах можуть бути штрафи якщо везеш, але не заделарував (всюди по різному) Про Україну пишуть, що потрібни докази на сумму віще 10к євро
-
поговорил с пастой
-
так
-
чекай там сказано, буквально, сертифікований у канаді чи за кордоном перекладач. У нас була печатка агенції перекладача, адвокадо за це питала, чи ми самі перекладали чи агенція, і казала що агенція ок. У деяких випадках треба завірений підпис і тоді це гемор(як-от наприклад дозвіл від біологічного батька дитини на подачу на стаді перміт)
-
Фігня, всі знають, що в Канаді крім Торонто немає міст.
-
ми в процесі отримання сертифікату відбору квебеку, а з ним на пр. Ну тобто ми цим займаємось, у нас тут трохи затримки з боку моєї контори(бо вони чемпіони світу з фігурної єблі вола)
-
Та ясно. Просто я не дуже розумію чому люди з впевненістю доводять що укр перекладачі certified, коли це не так. Тому що у більшості «прокатило» - то супер, але це зовсім інший аргумент. В Канаді доречі лігал лише сертифіковані іміграційні консультанти, а в Україні будь хто)