(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо сума 5к+ то не факт що отак просто тобі її видадуть.
-
На доу кто только не сидит 🙂
-
👀 ты считаешь, что на доу инцелы сидят? Или в девочке проблема?
-
Або по іншому скільки людей що пересуваються в ДТ в умовний понеділок (як ті що місцеві, так і приїхжі) юзали машину в ДТ для цього.
-
т.е использующие машины для выезда из дт + въезд обратно
-
Питання в тому яка частина людського трафіку в ДТ юзає машини для повсякденних поїздок (наприклад, комьюуту). Я бачив статистику про 5%, та надаль не можу ніяк знайти її що показати пруф.
-
В якому сенсі. @sdwvit казав що похєр яка сума, головне замовити заздалегідь. Плюс це мій сейвінг акк, чого не видадуть то?
-
у ГТА + ДТ размытая стата, но основной оборот потока это внутренние жители ДТ
-
Человеку мешают машины.
-
Я думав 5% до цього відноситься
-
т.е работают и живут в центре. А не живут в центре и работают вне центра.
-
Я думав питання в тому скільки людей з машиною, що живуть в центрі
-
Статистика под ДТ мало чего отображает по потоку машин
-
Даунтаун ≥ мисисага ≥ даунтаун
-
Владение машины в центре = оборот машины в центре, не важно, что они не добираются на ней на работу в самом торонто, если они, допустим, работают в мисосоге.
-
Вы так говорите как будто это хорошо)
-
І це не нові тавери, новіші будують взагалі часто чисто з символічним паркінгом.
-
Через дорогу офісний центр на 3 висотки (я точно знаю що в одному з таверів 4к офісних місць мінімум) з загальним паркінгом, і я коли орендував тачку на пару днів ставив там її там було щось типу до 300 паркомісць і вони навіть не були всі зайняті.
-
Чисто теоретически в чем разница по вашему между ограничены и запрещены?) в данном контексте
-
Дети на пятки наступают, Wild West какой-то
23 Jan 2023, 01:02
317546/644650
less than a minute ago