(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
надо опцию для посмотреть)
-
-
А інший то був чортяка що вже давно в Канаду звалив, отримав ПР та сам працював ремоут юса
-
Нетворкінг. Додавався в лінкедині до челиків контор що цікавили та писав мов привіт сцусь від вашої контори але ніхто не хоче відповідати. Десь 1% хочаб відповідає на таке :D
-
Через реферали. Все де аплаївся сам що було сша ремоут - 0 відповідей. Було декілька співбесід де був ремоут-контракт але все одно не пройшов і знайшов місцевий фултайм
-
Це так. Ніхто не хоче морочитись, а там своїх завались :)
-
Мене вже років 10 ніколи ніде не просили овертаймити, чи вмикати турбо-режим коли таски треба робити "на вчора". Я до появи дитини могла сама засидітися з роботою до вечора, але то чисто самовольно. Для мене (коли нема овертаймів, турбо-режиму і переработок) це якраз оцінка в районі 6 - не чіллиш, але й трешу ніякого нема У чоловіка в українській компаніі були треш-періоди коли їм треба щось зробити чітко до якоїсь дати (виставки)
-
Всем привет , у меня вот созрел вопрос в голове может уже был такой топик а возможно нет . Как devops или devsecops может попасть к примеру в гугл или авс или другой фаанг,потому что есть такое ощущение что зачем им человек который прост юзает их продукты и как вообще туда можно попасть пока я видел разок вакансию тех-сапорта в гугле-канады ?.Может кто то знает ,я только щас начал задумываться об этом и стало вообще интересно ,возможно я плохо гуглю ну ничего нормально найти не могу для своего вопроса .