(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не треба. Краще най воно буде і буде де стати ніж їздити шукати
-
Я не казав що я проти забудови. Нехай собі будують. Але воно має підходити до місцевості та стилю життя. Будуйте собі невеличкі кондо та таунхауси, а не оті всраті бетонні человєйники.
-
Це типова проблема навіть тут в Торонто - через те, що вигризають місце під забудову то квест - то щоб потім цей вест окупити треба будувати хайрайз. Було б простіше вибити місце - було б більше мідрайзу.
-
Якщо що то від того кондо проекту до найближчого поля де можно будувати буде десь так метрів 700....
-
Дуже круто вимагати не будувати ніфіга, коли в тебе вже є своє житло. Де жити іншим, коли нічого не будується - можна не паритись?
-
Є попит на житло, не вистачає швидкості забудови, приватні будинки вимагають купу місця, будувати кондо в полі - немає сенсу. Через німбізм вигризти місце для чогось окрім приватного будинку - важко, тому коли таки вигризають - то вже витягують з цього місця все, що тільки можна. Якби сакрільність права на вічне "не порушуйте шарм нашого району" не була така упорота - то й процес розростання урбаністичних центрів був більш помірний, а так маємо що маємо.
-
Але традиції та законодавче поле не дають змінити це швидко, тому зараз забудова ведеться так як є.
-
Через названі причини це число Х дуже високе і девелопери змушені будувати високо.
-
Це там, де водичка прозора, бо чиста?
-
Питання не в можливості, а в ціні. Якщо ця можливість коштує Х - то деведлперу треба збудувати так, щоб окупити саму забудову, і цей Х зверху.
-
Я не знаю точно про яке місце ви говорите, тому можу уявити все що завгодно. Але є аналітика того чому стається масово те, що ставиться. І вона каже: німбізм, жорсткий зонінг і впороті фі для девелоперфв - головні проблеми. Вигризати нове місце важко і дорого, і девелопери мають будувати висотки щоб банально бути в змозі окупити витрати.
-
Та можна все. У нас он на сайті міста раз на квартал пишуть про зміну зонінгу то там то сям.
-
Там можна. Це жадібність, та й усе.
-
Так в тому і проблема, що неможливо вигризти місце.
-
Якби можна було будувати - то може б і збудували.
-
Що будеш робити, коли в старості вже зір не дозволить водити авто, а діти живуть далеко? Дивитись вдома телевізор, бо інакше до всього далеко, а сабурбія навколо виглядає з великих доріг та парковок?
-
Ось там де точка планують збудувати купу бетону.
-
Має бути золота жила, а вони навіть з цими упоротими цінами інколи не в змозі вийти в плюс.
-
Якщо девелопери такі жадібні - чому в Торонто то там, то сям новини, що їм ледве вистачає грошей завершити проекти і навіть бувають банкрутства з викупом проекту кимось іншим. Це ж бляха муха з Торонтовськими цінами на кондо...
-
Тому що ніхто не вкладає свої, вкладають гроші що берут в банку під %. Зріс %, прорахувалися - ну хєр з ним, банкрутство, нова контора, всі ті ж самі. До речі це ще робиться час від часу щоб не мати згодом відповідальності за збудоване. Товарищ мав таунхаус 2003 року, а коли виявився дефект забудовника, то виявилось що забудовника немає вже і креслень немає - нібито офіс погорів колись. Ага.
23 Jan 2023, 01:02
450211/636976
about an hour ago