(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🔃 Окей, памʼятаєте я робив ці малюнки коли планувалось повне перезавантаження Уряду. Зараз можемо оновити, але памʼятаємо що це все н НА ДАНИЙ МОМЕНТ. А значить як завжди все ще 100500 разів може змінитися. 🤌 У кого все добре і висока ймовірність зберегти посади: 1 Премʼєр Денис Шмигаль 2 Міністр КМУ Олег Немчинов 3 Віце по цифровізації Михайло Федоров 4 Міністр фінансів Сергій Марченко 5 Міноборони Рустем Умєров 6 МОЗ Віктор Ляшко 7 Міненерго Герман Галущенко (на жаль, поки) 8 МінСоц Оксана Жолнович 9 МВС Ігор Клименко 10 МінОсвіти Оксен Лісовий ❌ І так, хто може втратити посаду: 1 Міністр юстиції Денис Малюська 🔁 його портфель міністра приєднають до віце-премʼєра Ольги Стефанишиної. 2 Віце по реінтеграції Ірина Верещук 🔁 її портфель доєднають до нового міністра регіонів Олексія Кулеби. Він буде теж віце. 3 Ну і говорять, що дуже хитка ситуація у МЗС Дмитра Кулеби 🔁 замість хтось з ОП: Себіга, Жовква або Точицький (не вірю що відпустять з ОП) 4 Мінстратпром Олексій Камишин у ОП (не факт що замом, як писали. Може просто радником). Замість нього поки не має точного кандидата, найвірогідніші Боєв або Смєтанін 5 Зрозуміло що міністерство де поки в.о. Шкураков розділять на Мінрегіон і Мінінфра (там теж поки фінального кандидата немає, але Перцовський у лідерах). 6 На Мінагрополітики замість в.о. Тараса Висоцького призначать чинного голову ФДМУ Віталія Коваля 7 Замість Руслана Стрільця на Мінекології Світлана Гринчук, яка зам Міненерго ➕ Наступна категорія “з т.в.о. -> на Міністра”: 1 Теж саме Мінспорту Матвій Бідний 2 Мінветеранів Олександр Порхун 3 Мінкульт Ростислав Карандєєв, але не факт. Далеко не факт. 🆕По факту нові люди у Кабміні…. (Тут діючих замів не пишу- теж КМУ вже) 1 Віце по регіонам і реінтеграції Олексій Кулеба 2 Мінінфра Олександр Перцовський (а може і ні) 3 Мінагро Віталій Коваль 4 Ще кудись думають Микиту з Закарпаття, але поки не знаю куди і взагалі чи залишились плани Ну ось якось така собі заміна чи оновлення 🤷♂️ Завтра ще може щось змінитися, але в основному ось воно «велике перезавантаження»))))
-
Доброго дня! Шановнi, 15 рокiв у IT - 🇺🇸 US та 🇨🇦 CA (Project Manager) Поки inbetween projects шукаю будь-яку онлайн роботу. Також як улюблене хоббi пропоную потренувати Вашу розмовну англiйську+aкцент та культурний фон (oбiзнанiсть у politics, popular culture, inside jokes, small talk, business etiquette) CAD$50/ 1hour session Speak like locals, boost your confidence 💪 Have a good one! 🙂
-
Можеш мій використати 866406972478805
-
Зі звуком) www.reddit.com/r/maybemaybemaybe/comments/1f65nla/maybe_maybe_maybe/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
-
Непон
-
Будуть нецензурні слова. Ні, ну це якийсь тотальний йобаний пиздець. Ми постійно намагаємось не сильно занурюватися в усі питання, бо є наша специфіка діяльності й ми вважаємо, що маємо вирішувати проблеми в ній. Але йобана руда мавпа безугла зливає аудіозапис наради ОБОРОННОГО КОМІТЕТА на якому присутні головнокомандувач ЗСУ, головнокомандувач СБС тощо та їй за це нічого не буде. І це під час війни проти однієї з найбільших армій світу? Недоторканність «своїх» людей перейшла вже всі допустимі межі.
-
Є такі)
-
Люди, щось я не розумію логіку по якій ПМ вирішує кого звати на мітинг. Таке враження, що для inclusion чи ще по якимось причинам старається запросити ВСЮ команду навіть коли там ВСЯ команда не потрібна, все одно половина людей буде просто сидіти. Це реально для inclusion робиться? Бо практичної користі на тому мітингу від +3 людей ніякої
-
В мене теж тіпає. Недавно була на мітингу - його не наш ПМ організував - але теж прикол: зібралося 12 людей і пів години один девелопер спрашував у іншого як підключитися до їх АПІ. Десять людей (половина з яких взагалі не січуть що коїться) просто сиділи слухали. Що за цирк. Це американська культура чи що всіх позвати.
-
ChatGpt каже що це робиться для: - Transparency, Inclusivity, Learning Opportunity, Future Relevance, Backup, Team Cohesion Але я здивувалася навіщо збирати мітинг з 5 людей коли це просто питання від одного чувака іншому (це 1-1 дзвінок між ними міг бути)