(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
що може видавати цей звук? проявляється на прогрітій машині. Коли підгазовую, то частота цокотіння не змінюється. (Chevrolet traverse 3.6 2017)
-
Правда життя така - ніхто при здоровому глузді від авто не буде відмовлятися на користь бомж вагонів. Можна тільки змусити відмовитися реперсіями. Репресії це не демократично. Крім того ти згадав за економіку. Лол якраз навпаки це створює ринок, а ринок це робочі місця, а робочі місця це податки і т.д.
-
Підʼїхала оналітика від таксистів з вокзалу
-
я ще поспостерігаю. бо це пару разів почув, зняв відео і забув ) в коробці-автоматі ж не може щось крутитись з постійною швидкістю на холостих (і підвищених обертах) в режимі паркінг?
-
Так, виходить до 3%. Непогано. Але ми у Канаді 😁 During HOOD Week, Robinhood will offer the following: 1 % on brokerage transfers for both individual and joint accounts 2% on transfers with margin balances (minimum $10,000) 3% on IRA transfers with Robinhood Gold
-
але ж вони б від більших обертів частіше стучали?
-
не можу пригадати що ще може крутитись незалежно від двигуна. хіба що електро вентилятори
-
я вже дописав - chevrolet traverse 3.6 2017. так, я подумав що клапани цокотять, типу без гідрокопменсаторів (насправді ще не гуглив чи вони там є), але від обертів нічого не міняється. А на ходу чи не чую, чи перестає. + не завжди з'являється на холостих
-
Я живу в едмонтоні, пересуваюсь на машині, мені зручно
-
Ну це трохи не те)