(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підʼїхала оналітика від таксистів з вокзалу
-
я ще поспостерігаю. бо це пару разів почув, зняв відео і забув ) в коробці-автоматі ж не може щось крутитись з постійною швидкістю на холостих (і підвищених обертах) в режимі паркінг?
-
Так, виходить до 3%. Непогано. Але ми у Канаді 😁 During HOOD Week, Robinhood will offer the following: 1 % on brokerage transfers for both individual and joint accounts 2% on transfers with margin balances (minimum $10,000) 3% on IRA transfers with Robinhood Gold
-
але ж вони б від більших обертів частіше стучали?
-
не можу пригадати що ще може крутитись незалежно від двигуна. хіба що електро вентилятори
-
я вже дописав - chevrolet traverse 3.6 2017. так, я подумав що клапани цокотять, типу без гідрокопменсаторів (насправді ще не гуглив чи вони там є), але від обертів нічого не міняється. А на ходу чи не чую, чи перестає. + не завжди з'являється на холостих
-
Я живу в едмонтоні, пересуваюсь на машині, мені зручно
-
Ну це трохи не те)
-
тут не в цьому ідея, не в тому що машини погані, а в тому що міста, де можна пересуватись комфортно лише на машині незручні і мають більше проблем *ніж переваг А із приводу автомобілізації населення це цікаво, дякую, не знав) В Нідерландах 562, і там 75% відсотків дітей їздять самостійно в школу на велосипеді. В Канаді 671 і цей відсоток 4%. Просто тому що немає інфраструктури і це небезпечно. (погода не зовсім проходить як причина, бо є приклад Фінляндії, де цей відсоток теж дуже високий) Це просто показує якісне планування міста, і все
-
От дивися я переїхав в північну америку. Це мекка автомобілістів. Але я живу в маленькому містечку і за нормальної погоди користуюся моноколесом. Тут багато людей катаються на великах. Тут велодоріжок стільки що якомусь Амстеру чи Берліну срати і срати іще до такого рівня. Тут для велоспедистів цілі виділені магістралі із власними розвязками. Але в той же час тут в людей дофіга машин і вони ними користуються постійно. Пробок тут таких щоб прям сильно як були в Києві чи у великих Європейських столицях немає. І то ці пробки зумовлені ремонтами а все тому що тут просто космічного масштабу автомагістралі і розвзяки. Я заїжджаю в сусідній Ванкувер і він проти Сієтла виглядає як село в плані доріг. Тут люди зазвичай роблять так - сідають на свої великі траки і їдуть до національного парку із хавкою, великами, собаками. Там вони розвантажуються, катаються, кайфують. Ох я вже уявив як би вони це все робили на автобусах. Такий лол просто.