(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ці всі машини це макферсон та багаторичажка. Це все дуже комфортні тачки, в мене вони почті всі були. Зараз у мене венза гібрид, теж дуже комфортна
-
Особливу це яку?
-
Ооо це прям мій вибір ) ну окрім мерса, ну його в сраку
-
Так в 2010 році в салоні був куплений за ці гроші і досі експлатується в моїй родині Нічого кращого ринок не иіг запропонувати за ці гроші
-
Пан заявляє що це найкраща на світі підвіска яка якось там дуже добре гасить поперечні коловинаня, краще чим пружинна. Що для мене осбисто каже те що в людини не було досвіду і немає розуміння як воно працює. От якби пан затестив гідравлічні сітроєни, потім магнетік райд в кадилака, потім бехи Мки. Потім амортизатори з електронною системою клапанів. От тоді можна було б слухати
-
Тут названі машини для любителів познайомитись з всіма сервісами в місті, навіщо таке щастя пробувати
-
145 чи щось таке, та нормально все працює
-
Для підвіски головне це адаптивність. Тому що умовно можна зробити щоб було мяко і плавно. Але в той же час буде сильно кренити і поганий контроль. От виробники і їбуться весь час над цим, використовуючи ті чи інші рішення. Сітроєн перший зробив революцію в цьому випустивши гідропневматичну підвіску на моделі DS. Потім вони її вдосконалювали, за допомогою механіки вони намагалися керувати процесами в роботі підвіски і вінцем їхнього творіння в плані мехніки була ксантія. Вона доречі тривалий час лідирувала в лосячому тесті. Потім вони почали робити гідраектів 3 яка вже керувалася електронікою і яку мерседес купував і ставив на свої бричики. І ще здається тойота таке робила на лексусах. Але ця система була сильно дорога і з часом вони відмовилися. Хоча з точки зору функціоналу це найкраща підвіска. Потім були експерименти із рідинами які змінюють густину під дією електричного стурму. Магнетік райд в кадилака. Крута штука. Дійсно міняє характеристики роботи. Але мінуси це те що вони з часом витікали і заміна не дешева. Потім далі уже нарешті дійшли технології до того щоб аморти із кількома клапанами і при цьому іщей електричним клапами які перекривають потік масла і змінюють при цьому характеристики роботи. Multimatiс DSSV. Їх доречі ставляють на спорткари і на пікапи. І серед них також мерседес.
-
145 це аморти трупи. Особливо в Україні. Те що вони не потікли це не значить що вони працюють як треба. В середньому 50 к це максимум за який масло в амортах не втратить свої характеристики. Цей же інтервал зазвичай вказують для амортів яким передбачено обслуговування. Звісно ж жопомір це прям супер точний показник роботи підвіски, я так і повірив
-
А скільки вони інтерес дають? У мене в EQ банк наче 3% на юсд
-
Мені від підвіски головне щоб мʼяка була. Все :) як воно там крениться і тд то мені до лампочки :)