(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
уууу пацаны за 800 делают, стеценко опять деньги тырит
-
К сожалению то не всё боты, знаю людей который там подобное пишут 😕
-
И в Европу, да
-
Сегодня узнал новую схему. Африканцы покупают украинский паспорт.
-
Нет. Учебную визу. А по ней тоже пускают как беженцев
-
А что, у нас универы при поступлении гражданство дают?
-
пфф проснулся. Они и в универы поступают. Я в лагере когда был в январе 23 со мной был негр, он приехал в Украину уже при полномасштабке, поступил за бабки и дальше в германию двинул как беженец. Ну и хаусмастера рассказывали про несколько семей чурок, которые якобы студенты, и прямо целой семье свалили. Ни русского, ни украинского, ни английского они не знали)
-
Ну я от і кажу, чи є більше інформації? Канаду я як приклад навів. Просто ніде не зустрічав таке щоб студентська віза однієї країна якось заохочувалась в інших країнах. По типу в мене може бути віза в Японію, але це не дає мені право отримувати хоч якісь пільги як японцю
-
ЗБІР НА ДОВГІ ДРОНИ! Ми довго тримали інформацію про цю українську розробку у таємниці, та оскільки вона вже стала публічною не з нашої волі, далі приховувати сенсу нема. У нас є FPV крило «Дартс», яке значно переважає у дальності усі FPV-квадрокоптери. Скажу так – у кілька разів. Дрон-камікадзе несе від 3 і більше кг бойової частини, і є чудовим засобом для знищення більшості пріоритетних цілей на оперативно-тактичному рівні. І так, ці пташки вже працюють на фронті. Вони зможуть винести цінну російську техніку та зекономити ракети до HIMARS. Я б не називав Дартс «українським ланцетом». Це дещо інше, з іншим принципом управління та наведення, і найголовніше – значно дешевше. 🫡ТРЕБА ЗІБРАТИ 20 МІЛЬЙОНІВ НА 45 КОМПЛЕКСІВ. До комплекса входять від 10 дронів + устаткування в залежності від комплектації. Банка send.monobank.ua/jar/7rdKNx3UCp Карта банки 5375411211586867 Приват 5168745030910761 PayPal - [email protected] Погнали! Дамо війську більше переваг!
-
я не говорю про Канаду. Я говорю про Германию и про то что лично видел. Прям конкретные нюансы кому и сколько мне чел не рассказывал.