Ванкувер2022 🇺🇦
-
Спасибо
-
Доброго дня! Мене звати Лариса я з міста Чернівці. Хочу вам запропонувати свої послуги швеї. Я можу відремонтувати ваш одяг та одяг ваших рідних, відшити невеликі замовлення .Живу у Vancouver ,Marine Dr. (поряд станція метро)Прошу звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Дата: 24 серпня 2023 року Час: 7:00 p.m Місце проведення : Буррард міст В Найважливіший день, День Незалежності України візьмемося разом за руки та створемо Ланцюг Єдності на підтримку нашої Величної та Незалежної Держави. Єднаймося, час підтримати Україну разом.
-
Блин что-то вы тут наговорили, как-то я переживать стал. Не учел я что авиаперелеты могут быть такими ненадежными, поэтому купил билет на раннее утро в дату посещения посольства, вот терь думаю хоть бы не перенесли. У меня WestJet
-
Украинская логистическая компания совершает грузоперевозки по всей Украине и за её пределы. Любой вид перевозок под ваши потребности. Открыты к сотрудничеству.
-
Доброе утро. Если ваш вопрос ещё актуален и вам нужен автомобиль, пишите мне в личку, я вас познакомлю с нашим другом который продаёт машины. Мы сами у него покупали и уже не один украинец покупал.)))
-
Дізнайтеся, Як Ми Зробимо Вашу Доставку Легшою Цікавить, як ми можемо зробити вашу доставку простішою та швидшою? Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше!
-
Летела сюда West Jet , Париж - Калгари - Ванкувер. Все здорово, вовремя. Не переживайте, хорошая авиа компания
-
В идеале брать так билеты что б был запас . У меня утром задержали немного и я приехала на час раньте в консульство . А вот вечером задержали на 2 часа