Ванкувер2022 🇺🇦
-
Воздушный шар с GoPro😂 Mavic mini 3 pro
-
Доречі знаєте у якій країні немає наркоманів і бомжів на вулицях? У Росії, вони всі запихнуті у тюрми, а тепер мобілізовані і штурмують Бахмут за дозу. В той час як з нашого боку гинуть інженери і лікарі. Тому питання доречності карального примусу у фашиській структурі держави призводить лише до геноциду
-
Ми знаємо що наркомани можуть бути небезпечні і неприємні, але це люди, хворі своєю залежністю, хтось з дурості, хтось з умислу, а хтось через обставини. Але це люди. Вони живуть, страждають, плачуть і вмирають. Можна скільки завгодно вважати себе класним чуваком у білому пальто з чашкою лате і кривити носа, але ніхто не має права заперечувати їх право на життя, навіть на ганебне, а іноді злочинне. При цьому мене дивує, що наркомани огидні всім, бо вони небезпечні, бо вони можуть вбити, бо вони неадекватні і смердять, але при цьому я не бачу щоб хтось те саме говорив про нафтові компанії, про хімічні корпорації, котрі вбивають цілі екосистеми. Вмирає планета щодня за податки, але проблема у наркоманах. Політикам вигідно стравлювати людей, за релігією, за кольором шкіри, за національністю, щоб люди не відволікались на те, що насправді є проблемою. І коли ви думаєте, що ваші податки йдуть на наркоманів, то це вигідно, бо насправді ви ніколи не дізнаєтесь на що ті податки йдуть, просто вам вдало замилюють очі тригером смороду бомжа
-
Благодарю я в курсе 🙏🏽
-
Таж сама проблема …
-
Створюючи всі умови для конфліктів
-
Найкраще що можна зробити для контролю влади це змусити плебеїв боротись між собою
-
Всем привет. Мой компаньон по кальянам не берёт трубку а ехать самому неохота. У кого есть желание поехать на нормальный кальян?Я нашёл место с Танжем,Дарком и т.д) Могу заехать если нет машины и отвезти назад если не очень далеко) Сейчас нахожусь в районе Victoria - Fraserview 😊
-
А можно всем локацию?
-
1) Я( см. выше) считаю не нужным продолжать обсуждение этого явления с людьми , имеющими такие …ммм… мнения, чтобы не прибегать к оценочным суждениям, которые могут быть приняты за оскорбления 😀 2) я никого не осуждаю и ничего ни у кого не просил - мне предложили , я приехал 3) за 4 месяца я принес этой стране больше пользы , чем подобные существа и … и чем я больше их количество укажу , тем более значим будет мой вклад , т.к. его действия со знаком минус , а мои - с противоположным ( я строю, плачу налоги, покупаю хорошие продукты производства, ещё раз уплачивая налоги и т.д.) 4) моё мнение поддержит 90 процентов респондентов, а Ваше найдет отклик у единиц. И Вы с единомышлениКОМ😁 его так навязываете, в отличии от меня, лишь обсуждавшего проблему, что уместен вопрос : А кто же тут фашист то ?😁😁😁
-
Класс! А это где?
-
Тому дискурс наркоманії, можна замінити будь на що і на різних точах мапи завжди будуть люди, котрі будуть боротись не з реальними проблемами людства, а з тригерами, котрі їх відволікатимуть