Ванкувер2022 🇺🇦
-
Як приклад, багато хто в Канаді використовує машини GMC, котрі не є економними, чи екологічними. Це бензин, нафта. Це мільярди. Котрі заробляють з податків люди, котрі володіють статками котрих би вистачило на те, щоб побороти наркомафію, голод, соціальну нерівність і всім побудувати житло, але замість цього вони платять політикам, котрі штучно створюють соціальні конфлікти, котрі руйнують суспільство
-
Вы так похожи с единомышлениКОМ 😀… Я имею ввиду, то что говорю . Покажите, где я сказал, что я принёс чему -то (кому-то) счастье и что на меня ровняться надо ??? Я руководствуюсь сугубо эгоистичными интересами , и лишь , констатирую факты , и что , один из этих фактов - я приношу вычисляемую пользу этой стране , без моего на то стремления или желания.
-
Всім привіт! Можливо хтось знає магазин, де можна замовити вишиванку у Ванкувері чи взагалі в Канаді?
-
Доречі, так
-
Мені взагалі не до вподоби цей дискурс де люди приїздять у чужий монастир зі своїм уставом. Ця країна побудована людьми, котрі потом і кров'ю писали ці закони для себе і нащадків. Недостатньо тут пару місяців пожити, щоб починати позказувати, що тут не так. Тим паче, що дорога у інші країни вільна. Ніхто нікого не тримає
-
-
Лише питання часу
-
Думаю можна навіть з України замовити вишиванку
-
Тому що це ручна робота, більшість із них вишивають вручну, може й з десяток годин піти на одну. А пошити звичайну сорочку, якщо то фабрика і їх тисячі займе хвилин 20 за одну штуку.
-
Бо це вишиванка
-
Шикарно
-
І як в пісні «лиш згорточок старого полотна і вишите моє життя на ньому»
-
Я родом з Сумщини, у нас там вишивають рушники особливим способом, такий рушник це як генетичний код, на все життя про дім згадка